Maak Kennis met ons team

Onze consultants komen zelf uit het HR-vak. Daardoor hebben we een groot netwerk in heel Nederland opgebouwd bij allerlei soorten organisaties. We verdiepen ons grondig in iedere organisatie en zijn een inhoudelijk sparringpartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Connie Blaauw

De recruitment – en search branche zijn al 30 jaar de rode draad door het professionele leven van Connie Blaauw. Ze was in 1989 de eerste HR manager van RTL Nederland waar ze de basis heeft gelegd voor het HR-beleid van dit eerste commerciële televisiestation. Bij uitzendorganisatie Content werkte ze eerst als regiodirecteur en later als directeur van een nieuw ontwikkeld gespecialiseerd searchbureau onder de vlag van deze organisatie. Na zo’n tien jaar besloot ze alle professionele kennis en ervaring die ze had opgedaan te bundelen in een eigen bedrijf: in 2000 legde ze de basis voor Blaauw Sombeek & partners. In 2017 zette ze dit voort in Bureau Blaauw.

“De wervings- en selectiewereld is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd door de opkomst van sociale media. Binnen dat nieuwe krachtenveld is het mijn uitdaging onze specifieke expertise en ervaring in te zetten om voor de opdrachtgever de perfecte match met de kandidaat te maken. Ik zie altijd de mogelijkheden mensen te verbinden die elkaar inhoudelijk, persoonlijk of vakmatig kunnen versterken. Sociale media zijn bij de start van het wervings- en selectieproces een prima hulpmiddel maar de menselijke factor, onze expertise, is in de eindfase doorslaggevend voor die perfecte match. Ik ben een goede netwerker. En houd van kwaliteit en voortdurend verbeteren. Kies graag voor creatieve oplossingen, ook als deze minder voor de hand liggen. Met Bureau Blaauw wil ik staan voor professionele samenwerking met opdrachtgevers en een grote persoonlijke betrokkenheid. De invloed van de HR-manager is erg belangrijk voor het succes van organisaties. Daarom is de selectie van de juiste HR-manager cruciaal.”

Kantoor: 020-472 3908 | mobiel: 06-5466 1898 | Connie Blaauw op LinkedIn

cblaauw@bureaublaauw.com

Siward Fokkelman

Partner

Siward Fokkelman heeft ruim 25 jaar ervaring in HR en recruitment. Hij werkte onder meer als Manager Human Resources en kent alle facetten van het werving- en selectievak. Als Partner van Bureau Blaauw richt hij zich op de bemiddeling van interim HR professionals.

“Door mijn ruime ervaring aan de kant van de opdrachtgever, begrijp ik de wensen en eisen van organisaties. Ik weet daardoor wat dienstverlening adequaat maakt. Mijn ervaring als interimmer maakt dat ik mij ook goed kan inleven in de zelfstandige professional. Ik beschik als adviseur over een goede mix van persoonlijke betrokkenheid en zakelijke resultaatgerichtheid. Zo kan ik een breed scala van opdrachtgevers goed van dienst zijn.

Ik verdiep me graag in organisatieculturen en drijfveren van mensen. Ik vind het niet alleen belangrijk om een scherpe match te maken en opdrachten duurzaam en succesvol in te vullen, maar wil ook graag mensen verder helpen in hun carrière en hiermee bijdragen aan hun succes in werk en leven.”

Kantoor: 020-472 3908 | mobiel: 06-2925 4041 | Siward Fokkelman op LinkedIn

sfokkelman@bureaublaauw.com

Ilonka van Dijk

Consultant HR search

Ilonka van Dijk heeft ruim 20 jaar ervaring in HR en recruitment. Ze startte haar loopbaan in de uitzendbranche  waar ze manager was van een vestiging met 17 intercedentes. Daarna heeft zij bij Deloitte en later UNC Plus Delta rollen vervuld als (Senior) HR Advisor, Talent Manager en Manager Recruitment & Employer Branding.  Ook was Ilonka een tijd werkzaam  als zelfstandig loopbaancoach voor diverse opdrachtgevers. Zo heeft zij brede ervaring opgedaan in het HR vak. Als consultant bij Bureau Blaauw richt zij zich op de bemiddeling van senior HR posities, generalisten en specialisten.

“Mijn intrinsieke en natuurlijke interesse in mensen en hun functioneren en ontwikkeling binnen organisaties is dé bindende factor tussen de verschillende rollen die ik vervuld heb. Geen enkel bedrijf behaalt succes zonder betrokken en bevlogen professionals: mensen maken het verschil. Bij Bureau Blaauw komt mijn passie voor business en mensen perfect samen. Ik haal veel voldoening uit het vinden van de optimale match tussen de ambities van opdrachtgevers en kandidaten. Ik denk dan ook graag mee met kandidaten over een voor hen logische volgende loopbaanstap die past bij hun ontwikkeling en drijfveren. In een continu veranderende markt is voortdurende professionele ontwikkeling noodzakelijk om veranderingen snel en goed te realiseren. Dit vraagt van medewerkers om zich te blijven bewegen in de werkende maatschappij. Hoe mooi is het om daarin te kunnen bijdragen.”

Kantoor: 020-472 3908 | Ilonka van Dijk op LinkedIn

ivandijk@bureaublaauw.com

Pauline Smit

Consultant HR Search

Pauline Smit heeft ruim 15 jaar ervaring in recruitment en HR. Zij werkte onder andere als corporate recruiter, mobiliteitsadviseur en senior HR consultant en heeft daarmee brede ervaring opgedaan in het HR vak. Als consultant bij Bureau Blaauw richt zij zich op de bemiddeling van medior en senior HR professionals.

“Ik geloof dat mensen hun talenten optimaal benutten als ze binnen een organisatie op een plek zitten waar ze uitdagingen hebben die bij hun ambities en vaardigheden passen. Het samenbrengen van organisaties en kandidaten, een goede match realiseren, is wat mijn werk voor mij boeiend maakt.

Elke opdracht is uniek en vergt maatwerk. Door mijn brede HR ervaring ben ik in staat om snel tot de kern te komen, en ook om tussen de regels door te lezen. Ik denk graag mee met de opdrachtgever, houd van open communicatie en ben betrouwbaar. Opdrachtgevers en kandidaten weten wat ze aan mij hebben.”

Kantoor: 020-472 3908 | Pauline Smit op LinkedIn

psmit@bureaublaauw.com

Ingrid Brons

Consultant HR Search

Ingrid Brons heeft ruim 20 jaar ervaring binnen diverse HR rollen. Zo was zij Projectmanager voor diverse mobiliteitscentra, recruitment manager en directie adviseur. Daarnaast is zij een gedreven arbeidsmarktcommunicatie adviseur.

Als consultant is zij sedert november 2018, voor een gedeelte van haar tijd, aan Bureau Blaauw verbonden.

Na jaren als éénpitter aan de slag te zijn geweest vind ik het interessant en uitdagend om  met de collega’s van Bureau Blaauw samen te werken.

Mijn visie is dat er voor elke uitdaging een oplossing is indien je op een creatieve en innovatieve manier kan denken en handelen. Op deze wijze benader ik ook het HR search proces. De ideale kandidaat voor de vacature bestaat. Het voelt heerlijk als na een zoektocht die kandidaat uiteindelijk ook op zijn plek bij de opdrachtgever terecht komt.

Kantoor: 020 472 39 08 | Ingrid Brons op LinkedIn

ibrons@bureaublaauw.com

Pascale Biergans

Office Manager

Pascale begon bij een mediabureau en heeft daarna bij verschillende bedrijven, ook in de consultancy, ondersteunende functies gehad. Nu sinds oktober 2018 vult zij het team van Bureau Blaauw aan als Office Manager.

‘In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van de ondersteuning gewaardeerd wordt. Professionaliteit en vriendelijkheid vind ik standaard.
Ik vind het fijn om mijn collega’s te ontzorgen bij allerlei taken. Daarnaast neem ik de organisatie van events op mij en regel ik verder alle facilitaire zaken. Maar ook ontvang ik met een lach op mijn gezicht en veel plezier onze bezoekers en voorzie onze gasten van een lekkere cappuccino. Kortom de spin-in-het-web hier op kantoor.’

Kantoor: 020 472 39 08 | Pascale Biergans op LinkedIn

pbiergans@bureaublaauw.com

Femke Teunen

Office Manager

Femke is sinds 1 maart 2018 werkzaam bij Bureau Blaauw als Office Manager. Zij heeft in het verleden gewerkt als project manager in de media.

“Mijn bijdrage aan Bureau Blaauw ligt bij organiseren, administratie, marketing communicatie en social media. Ik ben de spin in het web tussen kandidaten, collega’s, ons mediabureau en projecten van Bureau Blaauw. Ik draag bij door mijn dienstverlenende opstelling, doorpakmentaliteit en het leveren van een hoge kwaliteit van onze communicatie uitingen.”

Kantoor: 020 472 39 08 | Femke Teunen op LinkedIn

fteunen@bureaublaauw.com

Charlotte Evers

Consultant HR search a.i.

Charlotte Evers is ruim 20 jaar werkzaam binnen het HR werkveld. Ze heeft diverse HR rollen vervuld; zo was ze projectmanager in de arbeidsbemiddeling, management consultant bij KPMG en vervulde ze diverse HR staffuncties als HR manager, MD adviseur en Talent Manager. Sinds 2011 heeft ze haar eigen interim- en adviesbureau Talent-Rijk. Als senior consultant is ze sinds 2012, voor een deel van haar tijd, verbonden aan Bureau Blaauw. Ze doet de search en werving voor HR management en directiefuncties.

“Mijn passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Wat maakt een individu, team of organisatie zo veel meer succesvoller dan het andere? Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke vakkennis, relevante ervaring of kunde. Maar juist ook om aspecten als cultuur, purpose, drive, passie en ambitie. Ik ga voor een duurzame en impactvolle match ”

Kantoor: 020-472 3908 | Charlotte Evers

cevers@bureaublaauw.com

Cynthia Stam

HR finders

Cynthia Stam heeft ruim 15 jaar ervaring in HR en recruitment. Ze startte haar loopbaan in de uitzendbranche. Daarna heeft zij rollen vervuld als Resource Manager, HR Adviseur en HR Manager. Vanaf 2015 heeft ze diverse rollen vervuld als interim HR Professional en, was ze ook voor een deel van haar tijd, verbonden aan Bureau Blaauw als consultant.

Per oktober 2018 heeft zij in samenwerking met Bureau Blaauw HR finders opgericht. HR finders richt zich op de nieuwe generatie HR talenten, die toe zijn aan een tweede of derde loopbaanstap. Met deze samenwerking volgen we HR talenten gedurende hun hele carrière.

Bij HR finders vinden we het belangrijk in contact te blijven met de kandidaat en de opdrachtgever. We willen beide partijen beter leren kennen. Dankzij deze persoonlijke aanpak, onze slagvaardigheid en kwaliteitsgerichtheid kunnen we snel een duurzame match maken.

Onze missie: Wij vinden, selecteren en verbinden. Zodat ambitie, talent en visie perfect bij elkaar aansluiten.

Voor meer informatie over HR finders, bezoek onze website: www.hrfinders.nl.

Cynthia Stam
M: 06-25000679
E: cstam@hrfinders.nl

 

 

René Ydema

Consultant HR search a.i.

René Ydema heeft meer dan 30 jaar ervaring als manager en HR professional in de financiële sector. De afgelopen jaren is hij werkzaam als mediator, coach en interim HR manager. Sinds 2013 is hij tevens, voor een deel van zijn tijd, verbonden aan Bureau Blaauw als senior consultant. Hij doet de search en werving voor HR management en –directiefuncties.

“Bureau Blaauw is een plezierige partij om mee samen te werken. Dat heb ik in het verleden ervaren als afnemer van hun diensten en sinds 2013 ook als collega. Het zijn professionals die de menselijke maat gelukkig nog steeds kennen. Het is altijd weer een schitterend moment als het, gaandeweg het vervullen van een vacature, lukt om die ene kandidaat te vinden waarmee de perfecte match tot stand gaat komen.”

Kantoor: 020-472 3908 | René Ydema op LinkedIn

rydema@bureaublaauw.com