Maak Kennis met ons team

Onze consultants komen zelf uit het HR-vak. Daardoor hebben we een groot netwerk in heel Nederland opgebouwd bij allerlei soorten organisaties. We verdiepen ons grondig in iedere organisatie en zijn een inhoudelijk sparringpartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Connie Blaauw

Search en selectie vormen de rode draad door het professionele leven van Connie Blaauw. Als HR manager bij RTL Nederland heeft ze indertijd de basis gelegd voor het HR beleid van dit eerste en nieuwe commerciële televisiestation. Bij uitzendorganisatie Content werkte ze eerst als regiodirecteur en later als directeur van een nieuw gespecialiseerd searchbureau onder de vlag van deze organisatie. In 2000 legde ze de basis voor Blaauw Sombeek & partners. Vanaf 2017 zette ze dit voort als Bureau Blaauw.

“Het is bij Bureau Blaauw mijn uitdaging onze specifieke expertise en ervaring in te zetten om voor de opdrachtgever de perfecte match met de kandidaat te maken. Ik ben een echte netwerker, voel een grote persoonlijke betrokkenheid en houd ervan mensen te verbinden die elkaar inhoudelijk, persoonlijk of vakmatig kunnen versterken. Naast de ondersteuning van data en testen geldt de menselijke factor, onze expertise, nog steeds als doorslaggevend voor de perfecte match. Ik zoek graag naar creatieve oplossingen, ook als deze minder voor de hand liggen maar kwaliteit staat bovenaan bij Bureau Blaauw.”

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Connie daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | mobiel: 06-5466 1898 | Connie Blaauw op LinkedIn

cblaauw@bureaublaauw.com

Marit Middeldorp

Consultant HR executive search

Marit heeft 20 jaar ervaring in het HR vak. Zo was zij als Head of HR eindverantwoordelijk voor HR bij Prénatal en Lidl en HR Director bij WE Fashion.

Vanuit haar interesse in organisatieontwikkeling en de wens te werken aan versterking van HR Organisaties besloot zij in 2019 het roer om te gooien en koos ervoor om bij Bureau Blaauw als senior executive consultant verder te gaan. Met haar overstap geeft zij een andere invulling aan de inhoud van het vak maar blijft bij de keuze voor het HR vakgebied. Het past in haar ambitie om vakgenoten te begeleiden in hun loopbaan en te werken aan impactvolle HR teams.

Marit past goed bij de visie die Bureau Blaauw heeft op exclusieve en intensieve samenwerking met opdrachtgevers, de bijzondere aandacht voor het persoonlijk contact en het tot stand brengen van de beste match. Zij is met haar kennis en achtergrond en natuurlijke interesse een uitstekende partner voor onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar senior HR versterking.

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Marit daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-16 27 86 66 | Marit Middeldorp op LinkedIn

 

mmiddeldorp@bureaublaauw.com

Ilonka van Dijk

Consultant HR search

Ilonka van Dijk heeft ruim 25 jaar ervaring in het brede HR vakgebied. Ze startte haar loopbaan in de uitzendbranche  waar ze manager was van een vestiging met 17 intercedentes. Daarna heeft zij bij Deloitte en later UPD rollen vervuld als (Senior) HR Advisor, Talent Manager en Manager Recruitment & Employer Branding.  Ook was Ilonka een tijd werkzaam  als zelfstandig loopbaancoach voor diverse opdrachtgevers. Zo heeft zij brede ervaring opgedaan in het HR vak. Als consultant bij Bureau Blaauw richt zij zich op de bemiddeling van senior HR posities, generalisten en specialisten.

“Mijn intrinsieke en natuurlijke interesse in mensen en hun functioneren en ontwikkeling binnen organisaties is dé bindende factor tussen de verschillende rollen die ik vervuld heb. Geen enkel bedrijf behaalt succes zonder betrokken en bevlogen professionals: mensen maken het verschil. Ik haal veel voldoening uit het vinden van de optimale match tussen de ambities van opdrachtgevers en kandidaten. Ik denk dan ook graag mee met kandidaten over een voor hen logische volgende loopbaanstap die past bij hun ontwikkeling en drijfveren. In een continu veranderende markt is voortdurende professionele ontwikkeling noodzakelijk om veranderingen snel en goed te realiseren. Dit vraagt van medewerkers om zich te blijven bewegen in de werkende maatschappij. Hoe mooi is het om daarin te kunnen bijdragen.”

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Ilonka daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-1300 2620 | Ilonka van Dijk op LinkedIn

ivandijk@bureaublaauw.com

Ingrid Brons

Head of Interim management

Ingrid Brons heeft ruim 20 jaar ervaring binnen diverse HR rollen. Zo was zij Projectmanager voor diverse mobiliteitscentra, recruitment manager en directie adviseur. Daarnaast is zij een gedreven arbeidsmarktcommunicatie adviseur.

Als consultant is zij sedert november 2018 aan Bureau Blaauw verbonden en vanaf eind 2020 als Head of Interim management.

Na jaren als éénpitter aan de slag te zijn geweest vind ik het interessant en uitdagend om  met de collega’s van Bureau Blaauw samen te werken.

Mijn visie is dat er voor elke uitdaging een oplossing is indien je op een creatieve en innovatieve manier kan denken en handelen. Op deze wijze benader ik ook het HR search proces. De ideale kandidaat voor de vacature bestaat. Het voelt heerlijk als na een zoektocht die kandidaat uiteindelijk ook op zijn plek bij de opdrachtgever terecht komt.

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Ingrid daarop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Mobiel: 06-10 63 48 91 | Ingrid Brons op LinkedIn

ibrons@bureaublaauw.com

Janneke van der Stam

Consultant HR Search

Janneke van der Stam is meer dan 20 jaar actief in het HR werkveld. Een groot deel van die tijd vervulde zij functies bij Rabobank. Gestart als HR Business Partner, daarna gespecialiseerd in werving en selectie, doorgestroomd naar een rol als manager bij Rabobank Learning Center en de laatste vier jaar actief geweest in de Executive Search en loopbaan- en outplacementbegeleiding.

Vanaf januari 2021 is Janneke voor een deel van haar tijd verbonden aan Bureau Blaauw.

“Executive Search is de specialisatie die mij past en HR is mijn vak. Ik spreek de taal, heb belangstelling voor vrijwel alle facetten van het mooie vakgebied en vind het enorm leuk en leerzaam om samen te werken met andere HR deskundigen.”

Het maatwerk dat bij executive search hoort, maakt het voor mij zo leuk. Op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor de vacature die een opdrachtgever al zo lang niet ingevuld krijgt …. Of die nog vertrouwelijk is: dat balanceren op het lijntje van kandidaten goed informeren en toch de beloofde vertrouwelijkheid richting de opdrachtgever in acht nemen. En als dat uiteindelijk resulteert in een tevreden opdrachtgever en een blije kandidaat, dan is mijn dag goed!

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Janneke daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-1008 5008 | Janneke van der Stam op LinkedIn

jvanderstam@bureaublaauw.com

Marieke Arets

Consultant HR Search & interim

Marieke is sinds september 2021 werkzaam als Consultant bij Bureau Blaauw. Ze is opgeleid als Arbeids- en Organisatie Psychologe en is na haar studie direct aan de slag gegaan als Talent Acquisition Adviseur. Marieke richt zich op de bemiddeling van zowel vaste als interim posities.

“Mijn interesse in het gedrag en de ontwikkeling van mensen is wat mij ertoe heeft bewogen voor dit vak te kiezen. Om betrokken te kunnen zijn bij voor veel mensen een ontzettend belangrijke keuze in hun leven vind ik het mooiste van ons vak. Daarnaast is het verdiepen in elke rol een enorm leuke uitdaging, je komt bij zo veel verschillende organisaties binnen en moet je hier elke keer weer in vastbijten. Om het dan uiteindelijk samen te zien komen en de match te vinden tussen de ambities van de opdrachtgever en de kandidaat, dat is waar ik het voor doe.”

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Marieke daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-46766459 | Marieke Arets op LinkedIn

marets@bureaublaauw.com

Eduard Burer

Managing Director HR finders

Eduard Burer heeft Arbeid & Organisatie Psychologie gestudeerd en heeft inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in het Recruitment & HR werkveld. Als HR adviseur én als specialist Recruitment en Talent Acquisition heeft hij bij veel verschillende  (internationale) organisaties gewerkt zoals Deloitte, Philips en Dell maar ook binnen de start – en scale up bedrijven zoals Spilgames en Talpa Network. Ook was hij medeoprichter van de creative leadership opleiding THNK, School of Creative Leadership en heeft hij een eigen recruitment bureau gericht op social impact organisaties genaamd Recruit for Good.

Recent is Eduard begonnen als Managing Director van HR finders, het nieuwe label dat zich richt op recruitment en loopbaancoaching voor HR professionals in hun eerste, tweede of derde loopbaanstap.

“Het opzetten en ontwikkelen van HR finders is een fantastische uitdaging! Samen met Bureau Blaauw bestrijken wij zo de gehele HR markt en zijn wij een one stop shop worden voor de loopbanen van HR talenten. Bij HR finders zullen we ons de komende tijd verder bezighouden met loopbaanadvies en kennisdeling voor de doelgroep op allerlei manieren. Daarmee bouwen we aan een HR-community voor “The Next Generation HR professionals”.

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Eduard daarop reageerde.

Kantoor: 020-4723908 | Mobiel: 06-30210990 | Eduard Burer op LinkedIn

eburer@hrfinders.nl

Pascale Biergans

Office Manager

Pascale begon bij een mediabureau en heeft daarna bij verschillende bedrijven, ook in de consultancy, ondersteunende functies gehad. Nu sinds oktober 2018 vult zij het team van Bureau Blaauw aan als Office Manager.

‘In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van de ondersteuning gewaardeerd wordt. Professionaliteit en vriendelijkheid vind ik standaard.
Ik vind het fijn om mijn collega’s te ontzorgen bij allerlei taken. Daarnaast neem ik de organisatie van events op mij en regel ik verder alle facilitaire zaken. Maar ook ontvang ik met een lach op mijn gezicht en veel plezier onze bezoekers en voorzie onze gasten van een lekkere cappuccino. Kortom de spin-in-het-web hier op kantoor.’

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Pascale daarop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Pascale Biergans op LinkedIn

pbiergans@bureaublaauw.com

Charlotte Evers

Consultant HR search a.i.

Charlotte Evers is ruim 20 jaar werkzaam binnen het HR werkveld. Ze heeft diverse HR rollen vervuld; zo was ze projectmanager in de arbeidsbemiddeling, management consultant bij KPMG en vervulde ze diverse HR staffuncties als HR manager, MD adviseur en Talent Manager. Sinds 2011 heeft ze haar eigen interim- en adviesbureau Talent-Rijk. Als senior consultant is ze sinds 2012, voor een deel van haar tijd, verbonden aan Bureau Blaauw. Ze doet de search en werving voor HR management en directiefuncties.

“Mijn passie voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Wat maakt een individu, team of organisatie zo veel meer succesvoller dan het andere? Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke vakkennis, relevante ervaring of kunde. Maar juist ook om aspecten als cultuur, purpose, drive, passie en ambitie. Ik ga voor een duurzame en impactvolle match ”

Kantoor: 020-472 3908 | Charlotte Evers

cevers@bureaublaauw.com