Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Sabine Weck

Sabine Weck

Sabine is Geboren om te associëren en mensen echt te zien en te horen.
Kan de ander inschatten en begeleiden naar zijn of haar plek.
Econoom, psycholoog netwerker en familie-moeder.

Zij begon haar loopbaan binnen de werving & selectie waar zij ervaring heeft opgedaan binnen een grote verscheidenheid aan functies.
Sterk, resultaatgericht flexibel, enthousiast en met humor is ze een blije verschijning. Vaart graag op de wetenschap, maar volgt ook graag gevoel en intuïtie.

Sabine is met haar brede interesse en veelzijdige achtergrond een sterke gesprekspartner voor opdrachtgever en kandidaat. Zij is oprecht geïnteresseerd in het ontwikkelen van mens en organisatie en wordt blij van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.
Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Sabine hierop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Mobiel: 06-54 28 74 31|Sabine Weck op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.