Interim

Ervaren hr- interim professionals kennen de weg naar Bureau Blaauw. Wij hebben de mooiste hr-opdrachten, onderhouden een warm contact en faciliteren kennisdeling en intervisie. Ben je als opdrachtgever op zoek naar tijdelijke bezetting op een hr-project of vervanging van een senior hr-professional? We bespreken graag de mogelijkheden. Bekijk alvast onze referenties.

Referenties

Interim

Snel inzetbaar en zichtbare toegevoegde waarde

Op zoek naar een nieuwe interim hr-opdracht of een hr-expert voor een beperkte periode? Bij Bureau Blaauw ben je aan het goede adres om op het juiste moment een passende nieuwe opdrachtgever of interimkandidaat te vinden.

Of je nu opdrachtgever of interim hr-professional bent, je maakt gebruik van het grote netwerk van hr-directeuren, – managers en – business partners waarmee wij vaak al vele jaren een relatie hebben. Ook voor ervaren hr-specialisten kun je bij ons terecht.

We werken landelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van grote corporate organisaties tot middelgrote bedrijven en scale-ups, maar ook de semipublieke sector zoals de zorg en het onderwijs schakelt ons graag in.

Interim-Bureau-Blaauw-overzicht

Interimopdrachten

Bekijk onze interimopdrachten

Interimopdrachten

Op de site staat een selectie van onze interimopdrachten. Vaak publiceren we interimvragen niet omdat we al heel snel bekende kandidaten uit ons netwerk kunnen presenteren. Meer weten? De consultant die de opdracht behandelt beantwoordt jouw vragen graag.

Interimopdrachten

Referenties

Lees de ervaringen van onze opdrachtgevers

Bekijk al onze referenties

Nog geen ervaring met de interim dienstverlening van Bureau Blaauw? Hieronder een aantal referenties die je een goed beeld geven.

Bekijk al onze referenties
Interim
Pluryn

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-directeur

Eddy van Doorn,...

Lees meer

Nog geen concrete interimopdracht, maar wel even sparren?

Ook als je als interimmer of opdrachtgever (nog) geen concrete interimopdracht hebt, denken we graag met je mee.