• Referenties

Vast

Wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Zowel in het bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties. Van senior business partners, managers, directie tot aan specialisten op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment. Lees hieronder de referenties van een aantal van onze opdrachtgevers.

NS

Branche: Transport/Vervoer/logistiek

Ingevulde positie: Senior beleidsadviseur arbeidsvoorwaarden

Karlijn Bressers, Manager HRM Beleid bij NS:

“Ik was op zoek naar de speld in de hooiberg die aan het profiel van de functie kon voldoen. Bureau Blaauw heeft op zeer deskundige wijze ondersteund bij de uitwerking van het juiste profiel. Het contact was professioneel en buitengewoon prettig. Dit heeft ertoe geleid dat snel een goede match tot stand kwam en we de vacature hebben kunnen invullen met de perfecte kandidaat. Bureau Blaauw heeft hiermee de opdracht zeer succesvol afgerond.”

M&G Group

Branche: Industrie/Productie
Ingevulde positie: HR Director

Frank van der Linden (HR Directeur a.i.) en Erik Pans (CEO) M&G Group:

“De consultant van Bureau Blaauw heeft binnen afzienbare tijd gezorgd voor een veelbelovende hr-directeur. We zochten een heel specifiek profiel en mede door haar kennis van het hr-vak en de gedegen voorbereiding heeft ze snel een shortlist geleverd waarop drie kandidaten stonden waar we allemaal goed mee uit de voeten konden. Met name de scherpe blik op de benodigde competenties van de gezochte kandidaat, het doorvragen bij de intake en het goede bedrijfsmatige inzicht vielen op in deze procedure. We zijn heel tevreden met de doortastende en professionele werkwijze.”

Pré Wonen

Branche: Woningcorporatie

Ingevulde positie: Manager P&O, communicatie & Secretariaat

Yvonne Senger, Manager P&O, communicatie & Secretariaat:

“Ik vond het een hele prettige samenwerking. De procedure verliep snel en er werd op een gemoedelijke manier samengewerkt. Wij zijn heel tevreden.”

Jumbo Supermarkten

Branche: Retail

Ingevulde posities: Hoofd HR Supply Chain

Alrik Boonstra, HR Directeur: “Bureau Blaauw heeft Jumbo geholpen bij het invullen van een sleutelpositie in het HR leiderschapsteam. Je merkt vanaf het eerste contact dat ze het HR vak zelf goed beheersen. Ze zijn creatief, kritisch en denken mee in het profiel van mogelijke kandidaten en gaan daarin verder dan de ‘geijkte lijstjes’. Gedurende het zoekproces voelde het meer als een partner-relatie dan als een klant-relatie en samen met hen zijn we tot een afweging gekomen op een ondernemende, flexibele en pragmatische manier die goed bij Jumbo past.”

Pluryn

Branche: Zorg

Ingevulde positie: HR directeur

Door de inzet en expertise van Bureau Blauw hebben wij uitvoering stil gestaan bij het opstellen van het juiste profiel voor onze organisatie. De specifieke expertise van BB was voor ons zeer van belang gezien de wervingsgeschiedenis in het verleden. Mede door een uitgebreid interview en kennismaking met het nieuwe bestuur kon Bureau Blauw gericht haar search in gang zetten en hebben we een mooie match kunnen maken met onze nieuwe HR- directeur.

Zij hebben dit proces soepel begeleid en waren snel en adequaat beschikbaar. Dank!

Hearst

Branche: Media

Ingevulde positie: HR Manager

Erik de Bruin, CFO Hearst: “We startten middenin de lockdown van de pandemie met de werving van een HR Manager. Dat bleek niet makkelijk. Uiteindelijk konden we kiezen tussen twee goed passende kandidaten. Procesmatig heb ik plezierig gewerkt met Bureau Blaauw. Zij staan voor wat je met hen afspreekt en Bureau Blaauw communiceert pro actief en schakelt snel. Binnenkort gaan we de HR Manager bij ons verwelkomen.“

Gamma Communications

Branche: Communicatietechnologie/IT

Ingevulde positie: HR Manager

Gerben Wijbenga, CEO Gamma Communications: ‘De werving tot aanname van een HR Manager is goed verlopen. Het was een degelijk proces. We kregen een juiste mix van goede kandidaten waaruit we onze keuze konden maken. Onze nieuwe HR Manager blijkt een belangrijke aanwinst voor onze organisatie om de HR functie verder te professionaliseren.’

felyx

Branche: Communicatietechnologie/IT

Ingevulde positie: Head of HR

Charles Mander, CFO: “I am very pleased that Bureau Blaauw helped us find the perfect candidate. We were looking for the proverbial 5 legged sheep. Bureau Blaauw managed to bring some realism into the search and showed us many interesting profiles of people who all had some extra twist. Each of these discussions and meetings developed our target along the way so we could more clearly see what we did and did not want. I would recommend Bureau Blaauw to anyone looking for a non-standard HR position”

Viroclinics-DDL

Branche: Biotechnologie/Farmacy

Ingevulde positie: VP HR

Davide Molho, CEO Viroclinics: “I was impressed with Bureau Blaauw’s ability to truly understand our needs and identify a panel of qualified candidates for the position we were looking for. The profile assessment was very accurate and the choice was more a matter of taste. Also, the whole process was much faster than I expected and we were able to fill the position ahead of the original defined timeline. I personally enjoyed working with them on this important project.”

Klaverblad verzekeringen

Branche: Verzekeringen

Ingevulde positie: HR Manager

Peter Paul Barth, CEO: “Door een degelijke kennismaking met onze organisatie, onze cultuur en onze mensen heeft Bureau Blaauw vanuit verbinding met Klaverblad ervoor gezorgd dat er binnenkort een fantastische HR-manager bij ons van start gaat. Een prima samenwerking met een uitstekend resultaat!”.

Dijklander ziekenhuis

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Hoofd HR Advies

Mario Verlaat, Manager HR Dijklander Ziekenhuis: “Het proces verliep uitermate snel en strak. De werving is gewoon heel goed verlopen. De verwachtingen waren goed gemanaged naar de kandidaten. In het eindgesprek heeft dat een heldere en plezierige uitwerking.”

BOAL

Branche: Productie

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: HR Manager bij BOAL Systems en HR Manager bij BOAL Extrusion

Jolanda van der Stel, Group HR Director: Tot twee maal toe zeer tevreden met de kwaliteit cv’s die door Bureau Blaauw zijn geleverd. Allereerst heb ik in de consultant van Bureau Blaauw een zeer ervaren en prettige sparringpartner gevonden. Ze luistert goed, stelt scherpe vragen waarna er vervolgens goede kandidaten geleverd werden. En ook daarna wordt het proces scherp gevolgd. Bij Blaauw weten ze echt waar het over gaat!

Nature’s Pride

Branche: Levensmiddelen

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Director.

Fred van Heyningen, Managing Director:
De invulling van deze functie was zeker geen eenvoudige opgave en voor een searchbureau een echte uitdaging. Door een uitstekende oriëntatie op wat er in deze functie nodig is en een uitzonderlijke verdieping in onze cultuur is bureau Blaauw erin geslaagd zeer goede kandidaten voor te dragen en de opdracht uiteindelijk succesvol af te ronden.

Merus

Branche: Biotechnologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Senior HR Business Partner

Mirjam Bollema, VP HR: “Ik heb met Bureau Blaauw zeer prettig samengewerkt. Door een zeer goede intake waren ze in staat om een aantal goede kandidaten voor ons te selecteren, wat de keuze voor DE kandidaat alleen maar makkelijk maakte. Woorden die ze kenmerken zijn; professioneel, betrokken en vasthoudend.”

SVB

Branche: ZBO

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Beleidsadviseur

William Wijnja, HR Manager SVB: :
`Ik was positief verrast door de kwaliteit van de door Bureau Blaauw geselecteerde kandidaten.’

Amsterdam UMC

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Senior Organisatieadviseur

Yolande van der Linden, HR directeur Amsterdam UMC:

“Het interessante van de procedure was dat we meer talenten vonden dan wij konden vermoeden. Eigen procedure was lastig. Met Blaauw lukte het meteen.”

KLM

Branche: Luchtvaart

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Programma Lead L&D- Leiderschapsontwikkeling

Annelies Leveling, Vice President Learning & Development:

`Bureau Blaauw droeg 5 mooie verschillende kandidaten aan. In het proces om tot de juiste kandidaat te komen had ik aan Bureau Blaauw een goed klankbord. Ik heb er veel vertrouwen in dat de geworven kandidaat zich gaat redden als gesprekspartner ook op het executive level.´

Koraal

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Manager

Radboud Quik, Voorzitter RvB Koraal:
“Wij zijn Bureau Blaauw erkentelijk voor de wijze waarop ze de ondersteuning van Koraal op deze cruciale positie van onze eindverantwoordelijke HR manager hebben ingevuld. Wij zeggen het voort”

KNAW

Branche: Wetenschappen

Door Bureau Blaauw vervulde posities:

Hoofd HR
Senior beleidsmedewerker
HR Adviseur a.i.

FD Mediagroep

Branche: Media

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Directeur

Jeroen van Dijk, Financieel Directeur FD Mediagroep:

‘In de geworven kandidaat voor de rol van HR Directeur hebben we echt een versterking van het team gevonden; iemand die HR de strategische plek kan geven binnen ons bedrijf die het verdient’.

Arriva

Branche: Vervoer

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: HR directeur Nederland en diverse regionale HR managers functies

Stefan Wasser, HR Directeur International:  “Bureau Blaauw heeft Arriva binnen een korte periode op zeer prettige wijze begeleid met het vinden van een nieuwe HR directeur Nederland. Het proces was overzichtelijk. Er was overleg op belangrijke momenten waarbij de benodigde interventies gedaan zijn om de procedure professioneel, succesvol en snel te laten verlopen”

Engie

Branche: Energie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: CHRO

Han Blokland, CEO ENGIE

“Het searchproces is zeer goed verlopen. Doordat de kandidaten een uitstekende achtergrond en ervaring hadden konden we kiezen voor de kandidate die in alle opzichten het beste bij onze organisatie past. Ik was ook positief verrast door de snelheid waarin het selectieproces verliep, speciaal in deze bijzondere (Corona)periode. Bureau Blaauw heeft binnen twee maanden tijd opnieuw prima werk gedaan.”

TU Delft

Branche: Onderwijs en wetenschappen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities:

HR Manager (3x)
Manager Arbeidsvoorwaarden & HR Contact Centre
Manager Development & Mobility

Meer referenties

Interim

Wij vervullen interim opdrachten in heel Nederland. Zowel in het bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties. Voor diverse rollen zoals HR Directeur a.i., Transitiemanager a.i., HR Manager a.i. en (senior) specialisten op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment. Lees hieronder de referenties van een aantal van onze opdrachtgevers bij wie wij interim opdrachten succesvol hebben afgesloten.

Gemeente Den Haag

Branche: (Semi) Overheid

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Consultancy Recruitment & Mobiliteit en Projectleider Modulaire RI&E a.i.

‘Bureau Blaauw is een betrouwbaar bureau dat goed luistert naar de behoeften van een klant en de juiste match weet te realiseren tussen een opdracht en een daarbij passende consultant. Verder stellen wij het persoonlijke contact op prijs.’

 

Wageningen University & Research

Branche: Universiteiten Hogescholen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Manager Shared Service Center HR, Corporate Director HR, Senior HR Projectmanager, Hoofd HR ESG en Manager SSC a.i

Martijn Scheen, Corporate Director HR, Wageningen University & Research:

Ik ben erg blij met de hulp van Bureau Blaauw. Wederom hebben ze ons een prachtige kandidaat geleverd, dit keer voor de rol van Manager SSC a.i

Sweco

Branche: Ingenieursadviesbureau

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: HR Manager a.i. en Senior L&D Consultant a.i.

Mark Wybenga, Recruitment Manager Sweco:

‘Voor interimvragen op HR-gebied zit Bureau Blaauw eigenlijk altijd onder de speeddial. Meestal hebben dergelijke vragen haast en moet iemand snel starten. Het netwerk van Blaauw is groot en ik krijg altijd op korte termijn een mooie shortlist aan kandidaten voorgesteld. Die ontzorging zoek ik ook in dit soort trajecten en zorgen dat we kunnen blijven leveren.’

Pantar

Branche: Sociaal werkbedrijf

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Hoofd HR Administratie a.i. en Hoofd HR Ontwikkeling a.i.

Eline van Weelden, Manager HR Pantar:

‘Ik heb in de samenwerking ervaren dat er goed geluisterd wordt en vervolgens snel en goed geleverd wordt. Daarbij vind ik het knap dat de voorgestelde kandidaten qua achtergrond en ervaring, maar vooral ook als persoon heel goed passen bij de opdracht en de organisatie. Het is Blaauw daardoor meerdere keren gelukt om goede HR-professionals voor ons te vinden die bij ons passen en echt waarde toevoegen. ‘

Tennet

Branche: Energie

Door Bureau Blaauw ingevulde posities:

Talent Management Officer a.i.
Diversity & Inclusion Officer a.i.

Arla

Branche: Levensmiddelen

Door Bureau Blaauw ingevulde positie:

Head of HR a.i.

UMC Utrecht

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie:

Directeur P&O a.i.

Meer referenties