• Referenties

Vast

Wij werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Zowel in het bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties. Van senior business partners, managers, directie tot aan specialisten op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment. Lees hieronder de referenties van een aantal van onze opdrachtgevers.

Nature’s Pride

Branche: Levensmiddelen

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Director.

Fred van Heyningen, Managing Director:
De invulling van deze functie was zeker geen eenvoudige opgave en voor een searchbureau een echte uitdaging. Door een uitstekende oriëntatie op wat er in deze functie nodig is en een uitzonderlijke verdieping in onze cultuur is bureau Blaauw erin geslaagd zeer goede kandidaten voor te dragen en de opdracht uiteindelijk succesvol af te ronden.

Merus

Branche: Biotechnologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Senior HR Business Partner

Mirjam Bollema, VP HR: “Ik heb met Bureau Blaauw zeer prettig samengewerkt. Door een zeer goede intake waren ze in staat om een aantal goede kandidaten voor ons te selecteren, wat de keuze voor DE kandidaat alleen maar makkelijk maakte. Woorden die ze kenmerken zijn; professioneel, betrokken en vasthoudend.”

SVB

Branche: ZBO

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Beleidsadviseur

William Wijnja, HR Manager SVB: :
`Ik was positief verrast door de kwaliteit van de door Bureau Blaauw geselecteerde kandidaten.’

Amsterdam UMC

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Senior Organisatieadviseur

Yolande van der Linden, HR directeur Amsterdam UMC:

“Het interessante van de procedure was dat we meer talenten vonden dan wij konden vermoeden. Eigen procedure was lastig. Met Blaauw lukte het meteen.”

KLM

Branche: Luchtvaart

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: Programma Lead L&D- Leiderschapsontwikkeling

Annelies Leveling, Vice President Learning & Development:

`Bureau Blaauw droeg 5 mooie verschillende kandidaten aan. In het proces om tot de juiste kandidaat te komen had ik aan Bureau Blaauw een goed klankbord. Ik heb er veel vertrouwen in dat de geworven kandidaat zich gaat redden als gesprekspartner ook op het executive level.´

Koraal

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Manager

Radboud Quik, Voorzitter RvB Koraal:
“Wij zijn Bureau Blaauw erkentelijk voor de wijze waarop ze de ondersteuning van Koraal op deze cruciale positie van onze eindverantwoordelijke HR manager hebben ingevuld. Wij zeggen het voort”

KNAW

Branche: Wetenschappen

Door Bureau Blaauw vervulde posities:

Hoofd HR
Senior beleidsmedewerker
HR Adviseur a.i.

FD Mediagroep

Branche: Media

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: HR Directeur

Jeroen van Dijk, Financieel Directeur FD Mediagroep:

‘In de geworven kandidaat voor de rol van HR Directeur hebben we echt een versterking van het team gevonden; iemand die HR de strategische plek kan geven binnen ons bedrijf die het verdient’.

Arriva

Branche: Vervoer

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: HR directeur Nederland en diverse regionale HR managers functies

Stefan Wasser, HR Directeur International:  “Bureau Blaauw heeft Arriva binnen een korte periode op zeer prettige wijze begeleid met het vinden van een nieuwe HR directeur Nederland. Het proces was overzichtelijk. Er was overleg op belangrijke momenten waarbij de benodigde interventies gedaan zijn om de procedure professioneel, succesvol en snel te laten verlopen”

Engie

Branche: Energie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: CHRO

Han Blokland, CEO ENGIE

“Het searchproces is zeer goed verlopen. Doordat de kandidaten een uitstekende achtergrond en ervaring hadden konden we kiezen voor de kandidate die in alle opzichten het beste bij onze organisatie past. Ik was ook positief verrast door de snelheid waarin het selectieproces verliep, speciaal in deze bijzondere (Corona)periode. Bureau Blaauw heeft binnen twee maanden tijd opnieuw prima werk gedaan.”

TU Delft

Branche: Onderwijs en wetenschappen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities:

HR Manager (3x)
Manager Arbeidsvoorwaarden & HR Contact Centre
Manager Development & Mobility

Meer referenties

Interim

Wij vervullen interim opdrachten in heel Nederland. Zowel in het bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties. Voor diverse rollen zoals HR Directeur a.i., Transitiemanager a.i., HR Manager a.i. en (senior) specialisten op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment. Lees hieronder de referenties van een aantal van onze opdrachtgevers bij wie wij interim opdrachten succesvol hebben afgesloten.

Tennet

Branche: Energie

Door Bureau Blaauw ingevulde posities:

Talent Management Officer a.i.
Diversity & Inclusion Officer a.i.

Arla

Branche: Levensmiddelen

Door Bureau Blaauw ingevulde positie:

Head of HR a.i.

UMC Utrecht

Branche: Zorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie:

Directeur P&O a.i.