Referenties

Ben je benieuwd naar de verhalen van mensen die al met ons samengewerkt hebben? Bij een eerste bureauselectie weegt het track record, klantportfolio en netwerk van een bureau natuurlijk zwaar mee. Lees wat opdrachtgevers over ons vertellen. Uiteraard spreken we ook graag direct met je over onze kennis en ervaring.

Neem contact met ons op

19 referenties

BMW

Branche: automotive

Ingevulde positie: HR Director BMW Nederland

Judith Dröge, HR Director BMW Group Nederland a.i.:

“Wij zijn zeer tevreden over de recente search naar een HRD voor de BMW Group in Nederland; De procedure ging vlot en de presentatie van de kandidaten was grondig. Er is een uitstekende kandidate uit voortgekomen die goed aansluiting zal weten te vinden met de BMW Group wereldwijd, vanwege o.a. haar internationale HR-ervaring”

BMW
Sociale Verzekeringsbank

Branche: ZBO

Ingevulde positie: hr-manager it & staf

Barbara Spelier, hoofd hrm:

De consultant van Bureau Blaauw onderscheidde zich door zorgvuldige intakes, waardoor kandidaten exact wisten wat ze konden verwachten van de organisatie en hun rol. Efficiënte regie en heldere afspraken garandeerden een soepele planning, zelfs tijdens vakanties dankzij naadloze vervanging. De open communicatie voorkwam verrassingen rond arbeidsvoorwaarden en organisatiecultuur. Dit heeft geresulteerd in een uitstekend wervings- en selectieproces.”

Sociale Verzekeringsbank
Volksbank

Branche: Financiële diensten

Ingevulde positie: Manager Learning, Development & Performance/ Manager Talent Acquisition & Employer Branding

Jacqueline Touw – Conradi, Chief People & Organisation Officer

“We hebben Bureau Blaauw ingehuurd vanwege hun expertise en netwerk. In een uitdagende setting hebben zij ons uitstekend geholpen bij het invullen van twee expertise leads in ons HR LT.
De samenwerking was een prettige mix tussen inhoud en relatie; zo veel mogelijk flexibel, aandacht voor de relatie met alle stakeholders onderweg en scherp en concreet indien nodig.”

Volksbank
NS

Branche: Transport/Vervoer/logistiek

Ingevulde positie: diverse senior hr-posities

Richard Greve, CHRO:

“Blaauw heeft NS geholpen om HR kleurrijker te maken. NS zocht de beste hr-professionals die grote veranderingen kunnen begeleiden en wilde tegelijkertijd laten zien dat er niet een beste is. Verscheidenheid in persoonlijkheid, achtergrond, cultuur en levenswijze maken dat we niet voor een gat te vangen zijn en elkaar prikkelen om ‘om te denken’. Dat hebben we nodig in deze tijd. Bureau Blaauw ging de uitdaging aan, begreep wat we zochten en hield tegelijkertijd de lat hoog. Dat vroeg om uithoudingsvermogen van Blaauw, van NS en van kandidaten. Maar het resultaat staat!”

NS
Sodexo

Branche: Food/Facility Services

Ingevulde positie: manager hr-specialist & hr-businesspartners a.i.

Monique van der Burg, manager hr-specialist & her businesspartners a.i.:

“Het is Bureau Blaauw gelukt om snel te schakelen en een interimmer te vinden voor het vervullen van de rol van HR BP. Ik heb het contact met Bureau Blaauw altijd als warm en persoonlijk ervaren. Dat werkte heel prettig.”

Sodexo
Enexis

Branche: Energie

Ingevulde positie: directeur hr

Rutger van der Leeuw, COO Enexis

“Bureau Blaauw ging vol vertrouwen de uitdaging aan om binnen een bepaalde termijn te leveren en door snel te schakelen en goed te overleggen zijn we tevreden met de uitkomst! Het resultaat was een mooie diverse shortlist met kandidaten wat ons echt iets te kiezen gaf. De goede adviezen, het goede contact en de scherpe analyses rond het proces en de kandidaten hebben ons goed geholpen; hun uitgebreide hr-netwerk en ervaren consultants deden de rest. Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren en aarzelen niet nogmaals van de diensten van Bureau Blaauw gebruik te maken!”

Enexis
Gemeente Den Haag

Branche: (Semi) Overheid

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: consultancy recruitment & mobiliteit en projectleider modulaire RI&E a.i.

Arno Verschuur, manager recruitment en mobiliteit a.i.:

“Bureau Blaauw is een betrouwbaar bureau dat goed luistert naar de behoeften van een klant en de juiste match weet te realiseren tussen een opdracht en een daarbij passende consultant. Verder stellen wij het persoonlijke contact op prijs.”

 

Gemeente Den Haag
GGZ inGeest

Branche: Geestelijke gezondheidszorg

Ingevulde positie: manager hr-services

Simone Meijer, directeur hr:

“De samenwerking met de consultants van Bureau Blaauw heb ik als prettig, persoonlijk en professioneel ervaren. De intake op locatie en de aanwezigheid van de consultant bij de gespreksrondes hebben hieraan bijgedragen. Met als resultaat een mooi aanbod van kandidaten en een succesvolle plaatsing.”

GGZ inGeest
Climate for Life (Itho Daalderop)

Branche: Energie

Ingevulde positie: hr-businesspartner

Rianne Ursinus, hr-manager:

“De samenwerking met Bureau Blaauw positief ervaren. Een pragmatische aanpak van het werving- en selectieproces met een vast contactpersoon voor ons en de kandidaat. De afstemming gedurende het proces is daardoor snel en efficiënt verlopen. Ondanks de uitdagende arbeidsmarkt 4 kwalitatief goede kandidaten gesproken. De juiste match binnen de afgesproken tijd gerealiseerd!”

Climate for Life (Itho Daalderop)
Loyens & Loeff

Branche: Advocatuur

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager compensation, benefits & policy a.i.

Sylvia Thé, hr-directeur:

“De consultant van Bureau Blaauw begreep de context van de werkomgeving en benodigd profiel kandidaat en kwam snel met goede profielen.”

Loyens & Loeff
Sweco

Branche: Ingenieursadviesbureau

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: hr-manager a.i. en senior l&d consultant a.i.

Mark Wybenga, hr-directeur Sweco:

“Voor interimvragen op HR-gebied zit Bureau Blaauw eigenlijk altijd onder de speeddial. Meestal hebben dergelijke vragen haast en moet iemand snel starten. Het netwerk van Blaauw is groot en ik krijg altijd op korte termijn een mooie shortlist aan kandidaten voorgesteld. Die ontzorging zoek ik ook in dit soort trajecten en zorgen dat we kunnen blijven leveren.”

Sweco
Van Lanschot Kempen

Branche: Financiële diensten

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: talent acquisition manager

Ibo Metz,  director human resource management:

“Bureau Blaauw heeft voor de werving van zowel de vaste als de interim talent acquisition functies goede en professionele begeleiding geboden. In een lastige arbeidsmarkt hebben zij doorzettingsvermogen getoond en een lange adem gehad. Gedurende het proces werd ik steeds goed geïnformeerd over de status van de procedures. Een goede advisering door de consultants maakte de goede dienstverlening compleet.”

Van Lanschot Kempen
Flevoziekenhuis

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager HRSSC a.i.

Margret Huisman, hr-directeur:

“De samenwerking is constructief en professioneel. Bureau Blaauw verdiept zich in onze organisatie en de vraag die we hebben en leveren daardoor goede kandidaten. Ze zijn flexibel in de samenwerking.”

Flevoziekenhuis
Aalberts Hydronic Flow Control

Branche: Technologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-manager NeBe

Mariëlle Naarsing, director human resources:

“Ik heb de samenwerking met de consultant van Bureau Blaauw als plezierig ervaren. Wat aansprak is dat de volledige procedure in handen is van één en dezelfde consultant en daarmee voor ons een vast aanspreekpunt was. De afstemming over de procedure en de pragmatische aanpak daarin maakte dat de procedure vlot verliep. Wij zijn tevreden met de aangeboden kandidaten en de door ons gemaakte keuze.”

Aalberts Hydronic Flow Control
Pluryn

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-directeur

Eddy van Doorn, voorzitter raad van bestuur Pluryn:

“Door de inzet en expertise van Bureau Blaauw hebben wij uitvoerig stil gestaan bij het opstellen van het juiste profiel voor onze organisatie. De specifieke expertise van BB was voor ons zeer van belang gezien de wervingsgeschiedenis in het verleden. Mede door een uitgebreid interview en kennismaking met het nieuwe bestuur kon Bureau Blaauw gericht haar search in gang zetten en hebben we een mooie match kunnen maken met onze nieuwe hr-directeur.

Pluryn
KLM

Branche: Luchtvaart

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: programma lead L&d- leiderschapsontwikkeling

Annelies Leveling, vice president learning & development:

“Bureau Blaauw droeg 5 mooie verschillende kandidaten aan. In het proces om tot de juiste kandidaat te komen had ik aan Bureau Blaauw een goed klankbord. Ik heb er veel vertrouwen in dat de geworven kandidaat zich gaat redden als gesprekspartner ook op het executive level.”

KLM
Wageningen University & Research

Branche: Universiteiten Hogescholen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Manager Shared Service Center HR, Corporate Director HR, Senior HR Projectmanager, Hoofd HR ESG en Manager SSC a.i

Martijn Scheen, Corporate Director HR, Wageningen University & Research:

“Ik ben erg blij met de hulp van Bureau Blaauw. Wederom hebben ze ons een prachtige kandidaat geleverd, dit keer voor de rol van Manager SSC a.i”

Wageningen University & Research
Airbus

Branche: Technologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: head of hr

Rob Postma, CEO:

“Bureau Blaauw is professioneel zeer betrokken bij het proces en weet in de communicatie precies de kern van de functie te raken. Door dit te combineren met hun uitgebreide netwerk hebben ze een krachtige, diverse selectie aan passende kandidaten voorgesteld zodat we deze werving samen succesvol konden afsluiten.“

Airbus
Strukton

Branche: Infrastructuur

Ingevulde positie: manager PSA a.i.

Esther Maas, HR manager:

“Bureau Blaauw handelt snel en speelt goed in op de vragen die er leven bij onze organisatie. Zij zijn flexibel in het maken van afspraken en het onderlinge contact is goed.”

Strukton

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.