Referenties

Alle referenties
 • Alle referenties
 • (Gezondheids)zorg
 • (Semi)overheid
 • Energie en Milieu
 • Financiële en zakelijk dienstverlening
 • Media en telecom
 • Onderwijs en Woningcorporaties
 • Overig
 • Publieke sector
 • Retail en consumer goods
 • Techniek en industrie

Cicero zorggroep

Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun … u informatie aan over de wijze waarop Cicero Zorggroep u van dienst kan zijn.

Eriks

ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist in producten én toepassingen bedenken we samen met u ook compleet nieuwe oplossingen.

Wartsila

Wärtsilä in the Netherlands supplies worldwide sales & services for the marine and decentralized energy industry.

UMC Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht bestaande uit het Academisch Ziekenhuis, de Medische Faculteit en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Jumbo

Bij Jumbo willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een formule die verder gaat. Een winkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs.

Careyn

Careyn is een organisatie voor thuiszorg, verpleging en verzorging, maatschappelijke dienstverlening en meer.

Alliander

Alliander wordt gevormd door een groep bedrijven, waaronder Liander, Liandon, Kenter en Allego. Samen staan we voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties.

Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit betekent dat wij ons verantwoordelijk voelen voor financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen.

TU Delft

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om onze hoge standaard van onderzoek en onderwijs.

Naturalis

Naturalis is een smeltkroes van talent, (inter)nationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Een stichting waar zo’n 700 medewerkers (betaald en onbetaald) aan verbonden zijn.

DNV GL

DNV GL helpt organisaties met certificering, training, verificatie en assessments, scheepsclassificatie, energievraagstukken en technisch advies voor de olie- en gassector. Onze drijfveer is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu.

RDW

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte.

Belgroup

Het Nederlandse verkoopkantoor van de Bel Group staat in Schoonrewoerd, direct naast de Leerdammer® fabriek. Vier van de vijf belangrijkste merken van de Bel Group vind je ook in Nederland: La Vache qui rit®, Boursin®, Babybel® en Leerdammer®. Port Salut® vult het Nederlandse portfolio aan.

Engie

ENGIE ontwikkelt haar business (elektriciteit , aardgas, energiediensten) rond een model dat gebaseerd is op ‘verantwoorde groei’ en gaat op die manier de uitdagingen van de energietransitie aan.

GfK

GfK uses innovative technologies and data sciences that turns big data into smart data, enabling its clients to improve their competitive edge and enrich consumers’ experiences and choices.

Ahold/Albert Heijn

Our strong and trusted local consumer brands, millions of loyal customers, and dedicated associates make us leaders in our markets. Selling great food has been our core business for 150 years.

Radboud UMC

“we helpen het Radboudumc de zorg voor de patiënt te verbeteren”. Jopie Verhoeven, voorzitter patiënten advies raad. “van molecuul tot mens tot populatie”.

Intermetzo

Intermetzo zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Intermetzo geeft kinderen en jongeren, hun ouders, familie, school, het sociale netwerk en collega-organisaties integrale professionele steun en kennis.

Siza

Je eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte.

OLVG

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis nu samen OLVG: hét stadsziekenhuis van Amsterdam met 2 hoofdlocaties in Oost en West.

Into

Into is de grootste onafhankelijk opererende aanbieder op het gebied van Telecom en IT in Nederland.

Zaans Medisch Centrum

BIS Industrial Services

Bilfinger Industrial Services is de industriële benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets.

HEMA

Today, we have almost 700 stores in seven countries, with 10,000 employees serving over six million visitors every week. We remain loyal to our history, perfectly expressed in our brand essence.

Lely

De koe is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten. Diervriendelijk · Innovatieve oplossingen · De koe centraal · Hygiënische huisvesting. Brands: Splendimo M, Astronaut A4, Juno, Vector.

Etos

Etos is een Nederlandse keten van drogisterijen die onderdeel is van Ahold Delhaize. De keten is voortgekomen uit een coöperatie van kruidenierswinkels, die op haar beurt was ontstaan uit winkels van het Philipsconcern.

Smurfit Kappa

​Smurfit Kappa is one of the leading providers of paper-based packaging solutions in the world, with around 45,000 employees in approximately 370 production sites across 34 countries and with revenue of €8.2 billion in 2016.

AMC

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam is een ziekenhuis waar vernieuwende geneeskunde en medische topwetenschap hand in hand gaan.

DAS

DAS: bescherm uzelf óf uw bedrijf met een Rechtsbijstandverzekering. Incl. Incasso voor Ondernemers. Of direct juridische hulp met Flexx rechtshulp.

Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Of u nu komt voor een bezoek aan een specialist, voor de geboorte van uw kind, om een vriend te bezoeken of voor uw opname.