Referenties

Ben je benieuwd naar de verhalen van mensen die al met ons samengewerkt hebben? Bij een eerste bureauselectie weegt het track record, klantportfolio en netwerk van een bureau natuurlijk zwaar mee. Lees wat opdrachtgevers over ons vertellen. Uiteraard spreken we ook graag direct met je over onze kennis en ervaring.

Neem contact met ons op

16 referenties

GGZ inGeest

Branche: Geestelijke gezondheidszorg

Ingevulde positie: manager hr-services

Simone Meijer, directeur hr:

“De samenwerking met de consultants van Bureau Blaauw heb ik als prettig, persoonlijk en professioneel ervaren. De intake op locatie en de aanwezigheid van de consultant bij de gespreksrondes hebben hieraan bijgedragen. Met als resultaat een mooi aanbod van kandidaten en een succesvolle plaatsing.”

GGZ inGeest
Climate for Life (Itho Daalderop)

Branche: Energie

Ingevulde positie: hr-businesspartner

Rianne Ursinus, hr-manager:

“De samenwerking met Bureau Blaauw positief ervaren. Een pragmatische aanpak van het werving- en selectieproces met een vast contactpersoon voor ons en de kandidaat. De afstemming gedurende het proces is daardoor snel en efficiënt verlopen. Ondanks de uitdagende arbeidsmarkt 4 kwalitatief goede kandidaten gesproken. De juiste match binnen de afgesproken tijd gerealiseerd!”

Climate for Life (Itho Daalderop)
NS

Branche: Transport/Vervoer/logistiek

Ingevulde positie: Diverse senior hr-posities

Richard Greve, CHRO:

“Blaauw heeft NS geholpen om HR kleurrijker te maken. NS zocht de beste hr-professionals die grote veranderingen kunnen begeleiden en wilde tegelijkertijd laten zien dat er niet een beste is. Verscheidenheid in persoonlijkheid, achtergrond, cultuur en levenswijze maken dat we niet voor een gat te vangen zijn en elkaar prikkelen om ‘om te denken’. Dat hebben we nodig in deze tijd. Bureau Blaauw ging de uitdaging aan, begreep wat we zochten en hield tegelijkertijd de lat hoog. Dat vroeg om uithoudingsvermogen van Blaauw, van NS en van kandidaten. Maar het resultaat staat!”

NS
Aalberts Hydronic Flow Control

Branche: Technologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-manager NeBe

Mariëlle Naarsingm, director human resources:

“Ik heb de samenwerking met de consultant van Bureau Blaauw als plezierig ervaren. Wat aansprak is dat de volledige procedure in handen is van één en dezelfde consultant en daarmee voor ons een vast aanspreekpunt was. De afstemming over de procedure en de pragmatische aanpak daarin maakte dat de procedure vlot verliep. Wij zijn tevreden met de aangeboden kandidaten en de door ons gemaakte keuze.”

Aalberts Hydronic Flow Control
113 zelfmoordpreventie

Branche: Zorg & Welzijn

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager hr & organisatie

Monique Kavelaars, voorzitter raad van bestuur:

“Ik kijk met veel tevredenheid terug op het wervingstraject dat Bureau Blaauw voor ons heeft uitgevoerd.
Heel professioneel en ze wisten de juiste match snel binnen afgesproken tijd te realiseren. Heel erg fijn! Ik kan hen van harte aanbevelen na deze fijne samenwerking.”

113 zelfmoordpreventie
Van Lanschot Kempen

Branche: Financiële diensten

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: talent acquisition manager

Ibo Metz,  director human resource management:

“Bureau Blaauw heeft voor de werving van zowel de vaste als de interim talent acquisition functies goede en professionele begeleiding geboden. In een lastige arbeidsmarkt hebben zij doorzettingsvermogen getoond en een lange adem gehad. Gedurende het proces werd ik steeds goed geïnformeerd over de status van de procedures. Een goede advisering door de consultants maakte de goede dienstverlening compleet.”

Van Lanschot Kempen
HEMA

Branche: Retail

Ingevulde posities (2x): senior en medior compensation & benefits adviseur

Bianca Busser, compensation & benefits lead voor HEMA:

“We hebben met Bureau Blaauw twee rollen ingevuld in een uitdagende arbeidsmarkt. Door de persoonlijke benadering vonden we niet alleen twee vak professionals maar ook een team dat bij elkaar past!”

HEMA
Pluryn

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-directeur

Eddy van Doorn, voorzitter raad van bestuur Pluryn:

“Door de inzet en expertise van Bureau Blaauw hebben wij uitvoerig stil gestaan bij het opstellen van het juiste profiel voor onze organisatie. De specifieke expertise van BB was voor ons zeer van belang gezien de wervingsgeschiedenis in het verleden. Mede door een uitgebreid interview en kennismaking met het nieuwe bestuur kon Bureau Blaauw gericht haar search in gang zetten en hebben we een mooie match kunnen maken met onze nieuwe hr-directeur.

Pluryn
KLM

Branche: Luchtvaart

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: programma lead L&d- leiderschapsontwikkeling

Annelies Leveling, vice president learning & development:

“Bureau Blaauw droeg 5 mooie verschillende kandidaten aan. In het proces om tot de juiste kandidaat te komen had ik aan Bureau Blaauw een goed klankbord. Ik heb er veel vertrouwen in dat de geworven kandidaat zich gaat redden als gesprekspartner ook op het executive level.”

KLM
Airbus

Branche: Technologie

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: head of hr

Rob Postma, CEO:

“Bureau Blaauw is professioneel zeer betrokken bij het proces en weet in de communicatie precies de kern van de functie te raken. Door dit te combineren met hun uitgebreide netwerk hebben ze een krachtige, diverse selectie aan passende kandidaten voorgesteld zodat we deze werving samen succesvol konden afsluiten.“

Airbus
Flevoziekenhuis

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager HRSSC a.i.

Margret Huisman, hr-directeur:

“De samenwerking is constructief en professioneel. Bureau Blaauw verdiept zich in onze organisatie en de vraag die we hebben en leveren daardoor goede kandidaten. Ze zijn flexibel in de samenwerking.”

Flevoziekenhuis
Gemeente Den Haag

Branche: (Semi) Overheid

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: consultancy recruitment & mobiliteit en projectleider modulaire RI&E a.i.

Arno Verschuur, manager recruitment en mobiliteit a.i.:

“Bureau Blaauw is een betrouwbaar bureau dat goed luistert naar de behoeften van een klant en de juiste match weet te realiseren tussen een opdracht en een daarbij passende consultant. Verder stellen wij het persoonlijke contact op prijs.”

 

Gemeente Den Haag
Sweco

Branche: Ingenieursadviesbureau

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: hr-manager a.i. en senior l&d consultant a.i.

Mark Wybenga, hr-directeur Sweco:

“Voor interimvragen op HR-gebied zit Bureau Blaauw eigenlijk altijd onder de speeddial. Meestal hebben dergelijke vragen haast en moet iemand snel starten. Het netwerk van Blaauw is groot en ik krijg altijd op korte termijn een mooie shortlist aan kandidaten voorgesteld. Die ontzorging zoek ik ook in dit soort trajecten en zorgen dat we kunnen blijven leveren.”

Sweco
Loyens & Loeff

Branche: Advocatuur

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager compensation, benefits & policy a.i.

Sylvia Thé, hr-directeur:

“Begrijpt de context van de werkomgeving en benodigd profiel kandidaat en komt snel met profielen.”

Loyens & Loeff
Wageningen University & Research

Branche: Universiteiten Hogescholen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Manager Shared Service Center HR, Corporate Director HR, Senior HR Projectmanager, Hoofd HR ESG en Manager SSC a.i

Martijn Scheen, Corporate Director HR, Wageningen University & Research:

“Ik ben erg blij met de hulp van Bureau Blaauw. Wederom hebben ze ons een prachtige kandidaat geleverd, dit keer voor de rol van Manager SSC a.i”

Wageningen University & Research
Margriet Nas

Interim hr-manager (MargrietNashradvies)

Via Bureau Blaauw gewerkt bij TrueNoord

Margriet Nas:

“Toen ik via Bureau Blaauw werd bemiddeld bij een opdracht had ik me van tevoren niet gerealiseerd dat ik daardoor ook deel ging uitmaken van de Blaauw “familie”. Heel prettig om als interimmer een plek te hebben om naar toe te gaan voor interessante informatiebijeenkomsten, een netwerkborrel met andere interimprofessionals of om een intervisie traject te volgen met interim hr-collega’s. De contacten met de consultants van Bureau Blaauw zijn altijd persoonlijk en ze handelen snel en conform afspraak.”

 

 

Margriet Nas

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.