Coaching

Ook na de plaatsing van een kandidaat blijven wij betrokken. Een goede landing in een nieuwe organisatie of een persoonlijk ontwikkelvraagstuk binnen de huidige functie? Wij helpen graag. Wij werken nauw samen met ervaren hr-coaches. Een paar sessies brengt al snel resultaat.

Neem contact op

Coaching

Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling

Hoe kan ik als senior hr-professional mijn persoonlijke impact en effectiviteit vergroten? Hoe ga ik om met krachtenvelden binnen de organisatie? Hoe maak ik een effectieve start in mijn nieuwe (zwaardere) rol die weer andere eisen aan mij stelt? Wij werken nauw samen met een netwerk van ervaren hr-coaches die je graag helpen bij deze en andere vraagstukken.

Dagelijks zijn we in gesprek over de positionering van hr binnen organisaties of een succesvolle landing van hr-professionals in een (nieuwe) werkomgeving. Onze consultants horen vaak over de persoonlijke- en zakelijke vraagstukken die op het bord van hr liggen. Kandidaten die door ons op eindverantwoordelijke posities worden geplaatst bieden we daarom kostenloos een aantal coachingsessies aan.

Ook organiseren wij intervisiebijeenkomsten met hr-vakgenoten. Onder professionele begeleiding kom je met elkaar tot nieuwe inzichten, ideeën en perspectieven op je actuele werkvraagstukken komt.

We hebben een goede samenwerking met een aantal hr-coaches. Ze hebben allemaal een achtergrond als hr-directeur/CHRO, sommigen in het verleden, anderen zijn nu nog actief in het hr-vak. Zij weten als geen ander wat er in een hr-omgeving verwacht wordt en wat ervoor nodig is om zelfverzekerd aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over coaching?

Dat kan. Wij informeren je graag.