Maak kennis met onze coaches

Wij werken samen met zelfstandig opererende, ervaren HR Executive Coaches. Allen met een accreditatie bij EMCC of ICF en/of NOBCO. Daardoor voldoen ze aan hoge kwaliteitsnormen en hebben ze ruime coachervaring. Daarnaast hebben al onze coaches een achtergrond als HR directeur/CHRO, sommigen in het verleden, anderen zijn nu nog actief in het HR vak.

Marjet Bramer

Marjet Bramer (MSc) heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties bij het bereiken van maximale groei en effectiviteit. Ze was Director Human Resources bij verschillende (internationale) bedrijven binnen verschillende sectoren zoals financiële dienstverlening, logistiek, consumptiegoederen, advocatuur, chemie en civiele techniek. En is op dit moment HR Manager bij NPM-Capital (Private Equity). Daarnaast heeft ze expertise op het gebied van projectmanagement, financieel management, commerciële planning en verkoop. Ze heeft een succesvolle coaching praktijk waar ze (HR) executives, managers, specialisten en high potentials coacht van bedrijven als Google, AkzoNobel, RoyalPhilips, ING, Microsoft, Johnson & Johnson, Heineken, EndemolShine, FedEx, Optiver, Signify, NPM-Capital, overheid/gemeentes, Cordaan, Reade, Nationale Nederlanden, PGGM en NautaDutilh etc.

“We can’t be afraid of change. You may feel very secure in the pond that you are in, but if you never venture out of it, you will never know that there is such a thing as an ocean, a sea. Holding onto something that is good for you now, may be the very reason why you don’t have something better.”

Maak kennis met Marjet als Executive Coach.

Feikje Dunnewijk

Met ruim 20 jaar ervaring in adviserende en leidinggevende rollen binnen het brede HR- domein heeft Feikje vele complexe veranderingen begeleidt. Zowel individuele veranderingen, teamverandering als organisatieveranderingen in groei en krimp scenario’s. Binnen de financiële sector (ING – Directeur HRD/Learning), Fashion (Oilily- Global HR Director) en een Technische groothandel (Grainer- HR Manager) werkte zij vanuit abstracte plannen naar concrete stappen. De laatste jaren als zelfstandig coach en change consultant voor verschillende groei organisaties in zeer diverse branches (finance, IT, cultuur, pharma en retail).

“Trust your gut, it knows what your head hasn’t figured out yet“

Maak kennis met Feikje als Executive Coach.

 

 

Martin Eimers

Naast ruim 20 ervaring in HR rollen als business partner, talent manager, en HR-director heeft Martin verschillende jaren leiding gegeven aan een operationele unit van 250 FTE en aan een internationale Business Development unit met 100 FTE in 5 landen. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als VP/executive MT lid van diverse Business units en Business divisies. Sinds 2018 is hij zelfstandig ondernemer en werkzaam als interimmanager (o.a. in corporate omgevingen en kleinere bedrijven), facilitator en coach. Naast deze activiteiten is Martin partner in Talent voor Transitie BV, een onderneming die jonge professionals met een ambitie om een bijdrage te leveren aan de energietransitie matcht met opdrachtgevers die behoefte hebben aan capaciteit met durf en experimenteerkracht.

“Laat je eigen wijsheid stromen“

Maak kennis met Martin als Executive Coach.

Arno Tuinebreijer

Na zijn studie Bestuurskunde is Arno is sinds 1992 actief in het HR vak en heeft alle stappen van het vakgebied doorlopen. In de jaren als HR manager/directeur heeft Arno aan vele transformaties vormgegeven. Nu is hij Bij DNV GL Energy Vice President HR en heeft zich daarnaast toegelegd op coaching. Maar ook geeft hij gastcolleges strategisch HR` en Leiderschap aan de Universiteit van Nijmegen en is Commissaris bij Evides.

“Music is not in the notes but in the silence in between“ (Mozart).

Maak kennis met Arno als Executive Coach.