Executive search

Bij Bureau Blaauw investeren we in een duurzame relatie met opdrachtgevers én kandidaten. Wij kennen daardoor de beste hr-mensen en hebben de mooiste hr-opdrachten. Als kandidaten toe zijn aan een vervolgstap in hun loopbaan is dat voor ons geen verrassing. Door ons inzicht in de organisaties van onze opdrachtgevers realiseren we duurzame plaatsingen.

Vacatures

Samen werken we aan de perfecte match

Het juiste adres voor senior hr-vacatures

Of je nu opdrachtgever of hr-professional bent, je maakt gebruik van het grote netwerk van hr-directeuren, -managers en -business partners waar wij vaak al een jarenlange relatie mee hebben.

We werken landelijk en voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Van grote corporate organisaties en middelgrote bedrijven tot start-ups en scale-ups. Ook de semipublieke sector, zoals de zorg en het onderwijs, schakelt ons graag in.

Wij zijn loopbaanadviseurs voor de hr-wereld. We weten welke functies beschikbaar zijn en we weten waar het hr-talent zit. Het gaat ons niet om het vinden van een beschikbare kandidaat, we gaan voor een duurzame match voor kandidaat en opdrachtgever.

Executive search - overzicht

Vacatures

Bekijk onze senior hr-vacatures

Alle vacatures

Hier vind je een overzicht van onze openstaande posities. Vanwege de vertrouwelijke aard van sommige rollen publiceren we die niet. Bij elke vacature kun je een uitgebreid profiel downloaden met meer informatie en achtergrond. Meer weten? Onze consultant beantwoordt jouw vragen graag.

Alle vacatures

Referenties

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Alle referenties

Nog geen ervaring met Bureau Blaauw? Onze referenties geven je een goed beeld hoe onze opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren.

Alle referenties
Executive Search
Pluryn

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: hr-directeur

Eddy van Doorn,...

Lees meer
Executive Search
Van Lanschot Kempen

Branche: Financiële diensten

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: talent acquisition manager

Ibo...

Lees meer

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.