• Over ons

Je kunt alleen excelleren als je goed samenwerkt, bijzonder kritisch bent en doorgaat totdat het perfect is. Wij doen dat. Maar wel op een warme manier, met de nodige humor en genoeg zelfspot. Dat ontdek je snel genoeg als je met ons samenwerkt.

Steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden
We hebben echt een passie voor HR. Zo speuren we altijd naar de laatste trends in het vakgebied. Kijken we of we onze dienstverlening nog verder kunnen aanscherpen. Haken we experts binnen én buiten ons vakgebied aan. En delen we die nieuwe kennis graag binnen ons netwerk.

Zorgzaamheid voor anderen
In ons vak moet je een scherp oog hebben voor anderen. Je moet attent zijn en tegelijk durven confronteren. Daarom steunen wij vanuit Bureau Blaauw ook steeds een goed doel. Met elkaar zoeken we eens in de paar jaar naar een gemeenschappelijk doel waarbij wij ons allemaal betrokken voelen en waar wij onze handtekening onder willen zetten. Dit waren o.m. de afgelopen tijd Oxfam Novib en de Clini Clowns. De fase van onderzoek naar een nieuw doel dat ons aanspreekt is begin 2019 weer gestart.

Kunst neemt een bijzondere plaats bij ons in
We hebben altijd veel contact met mensen die het HR-vak met kunst combineren. Inmiddels kijken onze opdrachtgevers ook reikhalzend uit naar onze Nieuwjaarsloterij. Onze opdrachtgevers en geplaatste kandidaten krijgen een nieuwjaarskaart met een lot en dingen mee naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar.