• Over Ons

Over Ons

Over Ons

Bureau Blaauw is een solide kwaliteitsbureau, gespecialiseerd in het vervullen van HR-functies vast en interim. We zijn expert op het Human Resources vakgebied. Onze jarenlange ervaring met werving en selectie van HR-professionals maakt dat wij de markt door en door kennen. Daardoor kunnen wij een waardevolle adviseur en kritische sparringpartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten zijn.

De kunst van het luisteren

We beheersen de kunst van het luisteren. Stellen de juiste vragen. Daardoor lukt het ons elke keer weer om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Maatwerk

We hebben snel door welk type HR-professional bij een organisatie past. Dankzij ons inlevingsvermogen en de aandacht die wij besteden aan goede intakegesprekken. En vergeet niet onze eigen praktijkervaring in diverse managementfuncties. Het tot stand brengen van de match is maatwerk. Telkens weer. We werken met een groot en relevant netwerk van HR-professionals.

Uitstekende reputatie
We willen graag de beste zijn. Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, daar doen we het voor. De zorgvuldige en inventieve manier waarop wij werken, heeft ons een uitstekende reputatie opgeleverd. Die koesteren we.