Onze stijl van werken?

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers én onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat en van onszelf.

Contact

Over ons

We kennen het hr-werkveld als geen ander

Met onze eigen hr-achtergrond, de kennisdeling met vakgenoten en specialisten, de talloze gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers werken we voortdurend aan onze eigen ontwikkeling. Daardoor zijn we ook stevige inhoudelijke adviseurs en kennen we de ontwikkelingen in de hr-arbeidsmarkt. De latent zoekende kandidaat vinden wij vaak doordat we met ons grote netwerk een warm contact onderhouden.

Wie we zijn zie je ook terug in onze bredere interesse voor kwetsbare doelgroepen in de samenleving, diversiteit in breed perspectief en kunst en cultuur. Wij zijn als consultantsteam niet alleen begaan met onze hr-doelgroep maar staan ook graag middenin de samenleving door inhoudelijk en financieel bij te dragen aan organisaties die onze kennis en middelen goed kunnen gebruiken.

Onze huisvesting in een tot de verbeelding sprekend monument, de oude Kruitfabriek in Ouderkerk a/d Amstel, is een bewuste keuze geweest. Interesse in cultuur en kunst is ook terug te vinden in onze mini kunstexposities in eigen huis.

Zorg voor mensen die het nodig hebben

Jongeren in achterstandsituaties verdienen een toekomstperspectief

In ons vak moet je een scherp oog hebben voor anderen. Daarom steunen wij vanuit Bureau Blaauw ook steeds een goed doel. Met elkaar zoeken we eens in de paar jaar naar een gemeenschappelijk doel waar wij ons allemaal betrokken bij voelen. Zo hebben wij eerder Oxfam Novib en de CliniClowns gesteund en werken we nu samen met Stichting IMC Weekendschool.

Kinderen tussen de 10 en 15 jaar uit sociaal-economisch achtergestelde wijken krijgen hier op zondag aanvullend onderwijs. Zo maken de nieuwsgierige jongeren kennis met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Samen ontdekken ze op een positieve manier een wereld waarmee ze anders niet snel in aanraking komen. Zo geeft IMC Weekendschool de bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.

Bureau Blaauw ondersteunt de IMC Weekendschool ‘bij ons om de hoek’ in Amsterdam Zuid Oost. Niet alleen financieel, we nemen ook een lesdag voor onze rekening. Zo helpt ons team de kinderen meer inzicht te krijgen in hun talenten en drijfveren. Hiermee willen we deze jongeren een goede basis meegeven voor zelfvertrouwen en toekomstperspectief.

HR-professionals zijn vaak creatief

Kunst heeft onze interesse

Soms kom je in een gesprek in contact met mensen die ook op andere vlakken heel creatief zijn. Zo bieden wij kunstzinnige hr-vakgenoten de gelegenheid om in ons industriële kantoor kleine exposities in te richten. Inmiddels kijken onze opdrachtgevers en kandidaten ook reikhalzend uit naar onze nieuwjaarsloterij waarin zij mee kunnen dingen naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar.

Samen naar een inclusieve arbeidsmarkt

Talent naar de Top 

Talent naar de Top is een stichting met een maatschappelijke doelstelling: de top van het bedrijfsleven in Nederland ‘inclusiever’ maken. Bureau Blaauw is partner van deze Stichting en ondersteunt haar doelstellingen. Samen stimuleren we de voordelen van gender- & culturele diversiteit op de arbeidsmarkt.

We hebben de Executive Search Code ondertekend en dragen graag bij aan duurzame en zichtbare resultaten.

Talent naar de Top

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.