• Over ons

Je kunt alleen excelleren als je goed samenwerkt, bijzonder kritisch bent en doorgaat totdat het perfect is. Wij doen dat. Maar wel op een warme manier, met de nodige humor en genoeg zelfspot. Dat ontdek je snel genoeg als je met ons samenwerkt.

Steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden
We hebben echt een passie voor HR. Zo speuren we altijd naar de laatste trends in het vakgebied. Kijken we of we onze dienstverlening nog verder kunnen aanscherpen. Haken we experts binnen én buiten ons vakgebied aan. En delen we die nieuwe kennis graag binnen ons netwerk.

Zorgzaamheid voor anderen
In ons vak moet je een scherp oog hebben voor anderen. Je moet attent zijn en tegelijk durven confronteren. De CliniClowns doen dat ook. De twee organisaties vielen voor elkaar toen ze ontdekten dat er overeenkomsten zitten in het dagelijks werk. Sinds maart 2018 steunt Bureau Blaauw daarom de prachtige activiteiten van de CliniClowns.

Kunst neemt een bijzondere plaats bij ons in
We hebben altijd veel contact met mensen die het HR-vak met kunst combineren. Inmiddels kijken onze opdrachtgevers ook reikhalzend uit naar onze Nieuwjaarsloterij. Onze opdrachtgevers en geplaatste kandidaten krijgen een nieuwjaarskaart met een lot en dingen mee naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar.