• Over ons

Je kunt alleen excelleren als je goed samenwerkt, bijzonder kritisch bent en doorgaat totdat het perfect is. Wij doen dat. Maar wel op een warme manier, met de nodige humor en genoeg zelfspot. Dat ontdek je snel genoeg als je met ons samenwerkt.

Steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden
We hebben echt een passie voor HR. Zo speuren we altijd naar de laatste trends in het vakgebied. Kijken we of we onze dienstverlening nog verder kunnen aanscherpen. Betrekken we experts binnen én buiten ons vakgebied bij ons werk en delen we nieuwe kennis graag binnen ons netwerk.

Zorgzaamheid voor anderen
In ons vak moet je een scherp oog hebben voor anderen. Je moet attent zijn en tegelijk durven confronteren. Daarom steunen wij vanuit Bureau Blaauw ook steeds een goed doel. Met elkaar zoeken we eens in de paar jaar naar een gemeenschappelijk doel waarbij wij ons allemaal betrokken voelen en waar wij onze handtekening onder willen zetten. Zo hebben wij voorheen Oxfam Novib en de CliniClowns gesteund en werken we nu samen met IMC weekendschool. Kinderen tussen de 10 en 15 jaar uit sociaal-economische achtergestelde wijken kunnen hier aanvullend onderwijs op zondag krijgen dat gericht is op een wereld waarmee ze anders niet vaak in aanraking komen. Op een hele praktische manier kunnen de kinderen kennis maken met een breed beroepenveld o.m. over Kunst, Cultuur of Wetenschap.  Professionals die op vrijwillige basis hieraan meewerken verzorgen deze lessen.

Met dit donateurschap steunt Bureau Blaauw de IMC Weekendschool ‘bij ons om de hoek’ in Amsterdam Zuid Oost. Het Bureau Blaauw Team is persoonlijk betrokken omdat we een lesdag in het curriculum voor onze rekening nemen waarbij we de kinderen helpen inzicht te verkrijgen in hun talenten en drijfveren. Hiermee willen we iedereen, ook jongeren uit sociaal-economisch achtergestelde wijken, een goede basis meegeven voor zelfvertrouwen en toekomstperspectief.

https://www.imcweekendschool.nl/

Kunst neemt een bijzondere plaats bij ons in
We hebben altijd veel contact met mensen die het HR-vak met kunst combineren. Wij bieden kunstzinnige HR vakgenoten de gelegenheid om in ons industriële kantoor kleine exposities in te richten. Inmiddels kijken onze opdrachtgevers en kandidaten ook reikhalzend uit naar onze Nieuwjaarsloterij waarin zij mee kunnen dingen naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar.