Onze werkwijze

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Onze werkwijze

  • Onderhouden van een actief groot netwerk
  • Verdiepen in de organisatie
  • Duurzame relaties
  • Een exclusieve samenwerking
  • Zes maanden garantie

De meeste hr-professionals met een sterk profiel en hoog ervaringsniveau hebben al een uitstekende baan. Het is voor ons de kunst om te weten wie er klaar is voor een volgende loopbaanstap maar nog net niet actief zoekend is.

01. We onderhouden een groot professioneel netwerk

Wij zijn loopbaanadviseurs voor de hr-wereld. We hebben mooie opdrachtgevers en we weten waar het talent zit. Wij willen altijd de perfecte match maken. Het gaat ons niet om het vinden van een beschikbare kandidaat, maar om het vinden van de juiste kandidaat voor de functie.

02. We verdiepen ons in de organisatie

Voor we gaan zoeken verdiepen wij ons grondig in de organisatie. We brengen het stakeholderveld in kaart en interviewen verschillende betrokkenen. Zo begrijpen we goed welk profiel echt impact kan maken en een aanvulling is op het directe en bredere team. Met dat profiel benaderen we potentiële kandidaten langs een aantal kanalen.

03. We gaan voor duurzame relaties

De mensen die we plaatsen, blijven meestal lang op hun positie. Dan weet je dat je een goede selectie hebt gemaakt. Met de geplaatste kandidaten houden we graag langdurig contact. Vaak worden onze kandidaten ook opdrachtgever. En als ze toe zijn aan een volgende stap dan staan we uiteraard ook weer voor ze klaar.

04. We gebruiken de kracht van een exclusieve samenwerking

We gaan voor de hoogste kwaliteit. Die krijg je niet als je met verschillende partijen in de race bent om zo snel mogelijk een kandidaat te leveren. Kies je voor Bureau Blaauw dan werk je exclusief met ons en weet je zeker dat we voor de allerbeste match gaan. Daar kun je op vertrouwen.

05. We geven zes maanden garantie

We investeren veel tijd in onze zoektocht en eigenlijk lukt het ons altijd om een goede match te maken. We durven daarom ook met een gerust hart een garantie te geven van zes maanden.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.