Het grootste misverstand over ons werk is dat we alleen maar werken met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe functie. De meeste HR-professionals op dit niveau hebben al een uitstekende baan. Het is de kunst om goed in de gaten te houden wie er klaar is voor een volgende stap in zijn of haar carrière.

We onderhouden actief een groot netwerk
Wij zijn loonbaanadviseurs voor de HR-wereld. We weten welke functies beschikbaar zijn en we weten waar het talent zit. Vervolgens werken we ernaar toe om de perfecte match te maken. Het gaat niet om het vinden van een beschikbare kandidaat maar om het vinden van de juiste kandidaat voor de functie.

We verdiepen ons in de organisatie
Bij een opdracht verdiepen wij ons grondig in de organisatie. We interviewen verschillende betrokkenen, zodat we goed begrijpen welk profiel nu echt impact kan maken en een aanvulling is op het team. Nadat het juiste profiel is bepaald, benaderen we potentiële kandidaten door de inzet van verschillende search instrumenten.

We gaan voor een langdurige samenwerking
De mensen die we plaatsen, blijven vaak lang op hun positie zitten. Dan weet je dat je een perfecte match hebt gemaakt. En met de meeste mensen die we plaatsen, houden we zelf ook langdurig contact. Soms worden onze kandidaten opdrachtgevers en andersom. Dan helpen we een opdrachtgever zelf aan een mooie, volgende stap.

We gaan voor een exclusieve samenwerking
We gaan voor de hoogste kwaliteit. En die krijg je niet als er meer bureaus in de race zijn om zo snel mogelijk een kandidaat te leveren. Kies je voor Bureau Blaauw dan weet je zeker dat we voor de allerbeste match gaan. Daar kun je op vertrouwen.

Je krijgt zes maanden garantie
We investeren veel tijd in onze zoektocht. En eigenlijk lukt het ons altijd om een goede match te maken. We durven daarom ook met een gerust hart een garantie te geven van zes maanden.