Coaching service

Hoe maak je van de eerste 100 dagen in jouw nieuwe functie een succes? Bespreek jouw persoonlijke vraagstukken met een ervaren hr-coach.

Onze coaches

Coaching service

Een effectieve start

Voor onze opdrachtgevers én kandidaten is een succesvolle start met elkaar van groot belang. Wij helpen graag bij een goede landing. We bieden de door ons geplaatste hr-directeuren of -managers daarom een drietal ‘onboardingsessies’ of ’sparringsessies’ met één van onze ervaren coaches aan.

Sommige kandidaten hebben baat bij een steuntje in de rug als ze een overstap naar een volgende werkgever maken. Vaak is het een opstap naar een hogere positie, of een overstap naar een heel andere branche of een organisatie met een andere dynamiek.

Ook als je geen opdrachtgever/kandidaat bent kun je gebruik maken van onze onboardingssessies.

Investeren in een goede start
Iedereen kent de dilemma’s waarvoor je staat bij de start in een nieuwe organisatie, hoe ga je zo succesvol mogelijk de eerste 100 dagen door en kom je tot een aansprekende en passende opdrachtformulering. Hoe zorg je dat je de uitdagingen en krachtenvelden in de organisatie leert kennen en een vertrekpunt creëert om snel waarde toe te voegen? Investeren in een goede start (onboarding) geeft je de beste uitgangspositie in een nieuwe functie.
Onboarding coaching
Met de geplaatste hr-directeur of - manager en soms ook de opdrachtgever overleggen we of coaching past in de specifieke situatie. Tijdens de sessies wordt een mix van coaching en mentoring gericht op persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling geboden.
Met welke coaches werken we samen?
We werken nauw samen met een aantal externe, ervaren en geaccrediteerde hr-coaches. Daarnaast hebben zij allemaal ervaring als hr-directeur of -manager binnen verschillende branches. Ze weten daardoor als geen ander wat in het hr-vak nodig is om het verschil te maken.
Duur van het aangeboden traject
Direct na het tekenen van de arbeidsovereenkomst plannen we een kennismakingsgesprek voor de kandidaat in met één van onze coaches. Samen bespreken zij de specifieke begeleidingsvraag. Vrij snel na de start in de nieuwe functie start het eerste coachingsgesprek.
Goed om te weten
Het coachingstraject staat los van het individuele onboardingsprogramma binnen de nieuwe organisatie. De inhoud van de gesprekken zijn vertrouwelijk. Bureau Blaauw en de nieuwe werkgever blijven buiten de inhoud van de gesprekken.
Behoefte aan extra sessies?
Mocht er behoefte zijn om dit traject te verlengen, dan kan contact opgenomen worden met de coach om hierover afspraken te maken. Je regelt dat rechtstreeks met de coach, zonder tussenkomst van Bureau Blaauw. Verlening van het traject is dan voor eigen rekening.
Onboarding service
Geen opdrachtgever of kandidaat van Bureau Blaauw en je wilt toch gebruik maken van onze onboarding service? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Executive coaching
Niet alleen als je start in een nieuwe hr-rol kan coaching van toegevoegde waarde zijn, maar ook in jouw huidige functie kun je tegen persoonlijke (of zakelijke) vraagstukken en uitdagingen aanlopen. Het is fijn als je een gesprekspartner hebt die zelf uit het hr-vak komt met wie je kunt sparren of reflecteren over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. We werken nauw samen met zelfstandig werkende coaches die zelf ruime ervaring hebben als hr-directeur/hr-manager binnen verschillende organisaties. Zij weten wat nodig is om vanuit hr toegevoegde waarde te leveren voor de organisatie. Wil je meer weten? Wij informeren je graag.

Wil je meer weten over onze onboardingservice?

Dat kan. Wij informeren je graag.