Referenties

Bij een bureau weegt het track record, klantportfolio en netwerk natuurlijk zwaar mee. Lees wat opdrachtgevers over ons vertellen. Uiteraard spreken we ook graag direct met je over onze kennis en ervaring.

Contact

6 referenties

Flevoziekenhuis

Branche: Gezondheidszorg

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager HRSSC a.i.

Margret Huisman, hr-directeur:

“De samenwerking is constructief en professioneel. Bureau Blaauw verdiept zich in onze organisatie en de vraag die we hebben en leveren daardoor goede kandidaten. Ze zijn flexibel in de samenwerking.”

Flevoziekenhuis
Gemeente Den Haag

Branche: (Semi) Overheid

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: consultancy recruitment & mobiliteit en projectleider modulaire RI&E a.i.

Arno Verschuur, manager recruitment en mobiliteit a.i.:

“Bureau Blaauw is een betrouwbaar bureau dat goed luistert naar de behoeften van een klant en de juiste match weet te realiseren tussen een opdracht en een daarbij passende consultant. Verder stellen wij het persoonlijke contact op prijs.”

 

Gemeente Den Haag
Sweco

Branche: Ingenieursadviesbureau

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: hr-manager a.i. en senior l&d consultant a.i.

Mark Wybenga, hr-directeur Sweco:

“Voor interimvragen op HR-gebied zit Bureau Blaauw eigenlijk altijd onder de speeddial. Meestal hebben dergelijke vragen haast en moet iemand snel starten. Het netwerk van Blaauw is groot en ik krijg altijd op korte termijn een mooie shortlist aan kandidaten voorgesteld. Die ontzorging zoek ik ook in dit soort trajecten en zorgen dat we kunnen blijven leveren.”

Sweco
Loyens & Loeff

Branche: Advocatuur

Door Bureau Blaauw ingevulde positie: manager compensation, benefits & policy a.i.

Sylvia Thé, hr-directeur:

“Begrijpt de context van de werkomgeving en benodigd profiel kandidaat en komt snel met profielen.”

Loyens & Loeff
Wageningen University & Research

Branche: Universiteiten Hogescholen

Door Bureau Blaauw ingevulde posities: Manager Shared Service Center HR, Corporate Director HR, Senior HR Projectmanager, Hoofd HR ESG en Manager SSC a.i

Martijn Scheen, Corporate Director HR, Wageningen University & Research:

“Ik ben erg blij met de hulp van Bureau Blaauw. Wederom hebben ze ons een prachtige kandidaat geleverd, dit keer voor de rol van Manager SSC a.i”

Wageningen University & Research
Margriet Nas

Interim hr-manager (MargrietNashradvies)

Via Bureau Blaauw gewerkt bij TrueNoord

Margriet Nas:

“Toen ik via Bureau Blaauw werd bemiddeld bij een opdracht had ik me van tevoren niet gerealiseerd dat ik daardoor ook deel ging uitmaken van de Blaauw “familie”. Heel prettig om als interimmer een plek te hebben om naar toe te gaan voor interessante informatiebijeenkomsten, een netwerkborrel met andere interimprofessionals of om een intervisie traject te volgen met interim hr-collega’s. De contacten met de consultants van Bureau Blaauw zijn altijd persoonlijk en ze handelen snel en conform afspraak.”

 

 

Margriet Nas

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.