Executive search

De vaste vacatures die je bij ons vindt, zijn voor de hoogopgeleide hr-professional met jarenlange ervaring in het vak. Bouw je aan een impactvolle hr-afdeling of wil je een treffend functieprofiel opstellen? Vanuit onze expertise denken wij graag mee.

Neem contact met ons op

Voor opdrachtgevers

Zoek je de beste invulling op een senior hr-positie?

Wij vinden de juiste hr-professional. Dagelijks zijn wij in gesprek met de top van hr in Nederland. Velen zijn (nog) latent zoekend en komen bij ons voor reflectie en onze kennis van de arbeidsmarkt. Of je nou een hr-directeur, een hr-manager, een senior hr-businesspartner of een senior specialist zoekt, wij kennen de mensen.

Voor we onze search beginnen, maken we een grondige analyse. We spreken met verschillende betrokkenen in jouw organisatie over de doelstellingen, de context, de cultuur en het team. Zo kunnen we gerichter en kwalitatiever searchen en de match maken met de juiste kandidaat. Je kan rekenen op een succesvolle plaatsing.

Wij werken voor bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, van groot en gevestigd tot klein en groeiend.

Executive search voor opdrachtgever

Wat kan je van ons verwachten?

Wij vervullen de opdracht bijna altijd (98%) succesvol.

Iedere opdracht is maatwerk en vraagt om nauwe samenwerking.

  • Onze consultants komen zelf uit het hr-vak en begrijpen wat echt nodig is.
  • We kennen de meeste branches en hun typische kenmerken.
  • We zijn dagelijks in contact met hr-professionals en weten daarom wie (latent) toe is aan een volgende stap.
  • Twee consultants werken aan de opdracht, want vier ogen zien meer dan twee. De continuïteit, kwaliteit en bereikbaarheid is gelijk geborgd.
  • Door onze exclusieve samenwerking leveren we de hoogste kwaliteit. Die krijg je niet als er meerdere bureaus in een race zijn om zo snel mogelijk een kandidaat te leveren.
  • Met een strakke procesplanning en een heldere communicatie weet je wat je kan verwachten en wanneer.
  • We leveren maatwerk. We onderzoeken de omgeving en context van de opdracht en bespreken de weg om de juiste match te maken.  
  • Om een succesvolle start te maken, bieden wij onze geplaatste kandidaat drie sessies aan met ervaren coaches.

Meer weten?

Wil je graag sparren over de invulling van een vacature? Vanuit onze expertise denken wij graag mee.