HR finders

Ben je toe aan je tweede of derde loopbaanstap in het hr-vakgebied? Dan is HR finders er speciaal voor jou. HR finders is onderdeel van Bureau Blaauw en richt zich helemaal op aanstormend hr-talent. Bij HR finders vind je vacatures die aansluiten op jouw loopbaanfase.

Naar de website van HR finders

HR finders

Als aanstormend hr-talent verwacht je wat anders van een bureau

Daarom willen we jou goed leren kennen. We begeleiden je bij je tweede of derde stap in jouw loopbaan en bij het maken van de juiste keuzes gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere carrière.

We schakelen snel en professioneel en adviseren je gericht over passende vacatures in ons portfolio. We kijken samen naar de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden om zelf regie en ruimte te pakken en de arbeidsvoorwaarden die passen bij jou en bij de job.

Alles gericht op de juiste volgende stap die jou als hr-professional weer verder brengt in jouw ontwikkeling.

HR-YOUNG-Bureau-Blaauw

Persoonlijk en onderscheidend

Een persoonlijke aanpak kenmerkt HR finders én Bureau Blaauw.

Omdat hr-talenten goed begeleidt willen worden in hun loopbaan onderscheidt HR finders zich door het aanbieden van persoonlijk loopbaanadvies. We streven naar duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten én volgen actief en betrokken de carrières van onze kandidaten.

Samen zijn HR finders en Bureau Blaauw er voor je tijdens je hele loopbaan. Nu en in de toekomst.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.