Executive search

Toe aan een volgende loopbaanstap? Wij denken graag met je mee. Of het nu gaat over een algemene hr-managementrol of jouw ontwikkeling als specialist binnen het hr-vakgebied. Vanuit onze expertise en kennis van de hr-markt bespreken we graag de mogelijkheden.

Vacatures

Voor kandidaten

Oriënteren op een volgende loopbaanstap?

Ben je een ervaren hr-professional, dan komen wij graag met je in contact. Of je nu actief op zoek bent naar een volgende positie of als je je op toekomstige mogelijkheden wilt oriënteren.

Met onze eigen hr-achtergrond hebben we kennis van de hr-markt en de actuele ontwikkelingen. We hebben een groot netwerk van verschillende opdrachtgevers en vertellen je graag over wat er speelt binnen specifieke branches. Ook als je wilt overstappen naar een andere branche, dan praten we graag met je over de mogelijkheden.

Ervaren directeuren, managers en senior businesspartners passen goed bij onze opdrachten. We hebben ook rollen voor specialisten op het gebied van recruitment en talentmanagement tot learning & development en compensation & benefits. We komen graag met je in contact.

Ben je op zoek naar een 2e of 3e stap in het hr-vak, kijk dan eens bij HR finders.

Executive-search-voor-kandidaten-Bureau-Blaauw

Wat kan je van ons verwachten

Iedere match is maatwerk

Wij zijn professionele hr-loopbaanadviseurs en werken samen met jou aan een perfecte match.

  • Van iedere vacature maken wij een uitgebreid functieprofiel. Jouw specifieke vragen beantwoorden we altijd persoonlijk.
  • Als je start in een eindverantwoordelijke functie bieden we je drie ‘onboardingsessies’ of ’sparringsessies’ aan met ervaren coaches.
  • Alleen als we zeker weten dat er een goede match met het profiel is, presenteren we jou bij een opdrachtgever.
  • We organiseren regelmatig kennissessies over allerlei onderwerpen. En we brengen je graag in contact met andere hr-professionals.
  • We houden je van iedere stap tijdens het sollicitatietraject op de hoogte zodat je weet waar je staat.
  • Ook als je een loopbaanvraag hebt en nog niet concreet je volgende stap voor ogen hebt, spreken we je graag vrijblijvend en vertrouwelijk over de mogelijkheden.
  • Ook na plaatsing blijven we graag met je in contact. Je wordt onderdeel van een groot hr-netwerk. Daar heb je de rest van je loopbaan profijt van.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.