Interim

Ervaren hr- interim professionals kennen de weg naar Bureau Blaauw, omdat wij de mooiste hr-opdrachten hebben, een warm contact onderhouden en kennisdeling en intervisie faciliteren.

Neem contact op

Voor kandidaten

Toe aan een volgende hr-interimopdracht?

Ben je een ervaren interim professional binnen het brede hr-werkveld of juist een specialist op een specifiek hr-vakgebied? Interimkandidaten die voor Bureau Blaauw werken, hebben zich bewezen in een flink aantal hr-opdrachten. Je overziet situaties snel, weet wat nodig is en zet je vakmanschap gericht in om in een korte periode toegevoegde waarde te leveren.

Je voelt je snel thuis in verschillende organisaties, zowel wat betreft omvang als de branche. De beste interimmers zijn sensitief, communicatief, oplossingsgericht en in staat zichzelf weer snel overbodig te maken.

Wij hebben interimrollen voor ervaren hr-professionals, zoals hr-directeuren, -managers en senior hr-businesspartners. Maar ook voor hr-vakspecialisten op het gebied van talentacquisition, -management, learning & development of compensation & benefits hebben wij mooie interimopdrachten.

Interim-opdrachten-voor-kandidaten-Bureau-Blaauw-Ingrid-Brons

Wat kan je van ons verwachten

Een groot netwerk van opdrachtgevers en een exclusief netwerk van hr-interim professionals.

Door onze manier van werken verbinden we jou aan de juiste opdracht.

  • Als we jouw kwaliteiten, specialisme en beschikbaarheid kennen, weten we je snel te vinden voor passende opdrachten.
  • Eenmaal aan de slag houden we contact over het verloop en de inhoud van je opdracht. Met onze eigen hr-ervaring weten wij hoe de hazen op het hr-pad lopen.
  • Exclusiviteit bij interimopdrachten is niet altijd reëel. Daarom houden we je altijd goed op de hoogte waar je staat in het proces met meerdere kandidaten.
  • Intervisiebijeenkomsten onder begeleiding van een ervaren facilitator behoren ook tot de mogelijkheden. Een aantal hechte groepen ontstond bij ons aan tafel.
  • We nemen de verantwoordelijkheid voor de betaling aan jou als zelfstandige interimmer op ons, waardoor je zekerheid hebt over betaaltermijnen.
  • Je wordt onderdeel van een groot hr-netwerk en we brengen je graag in contact met andere hr-professionals. We organiseren regelmatig kennissessies en bijeenkomsten.

Interim via ons?

Ook als er geen concrete interimopdracht beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw interimcarrière en mogelijke vervolgopdrachten die hierbij aansluiten. Maak een afspraak via onderstaande link.