Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Nicole Knoop

Nicole Knoop

Nicole loopt inmiddels bijna 25 jaar rond in het hr-werkveld. Haar loopbaan binnen hr is zij gestart bij Randstad, omdat zij heel nieuwsgierig was naar hoe het zou zijn om een rol te spelen in de match tussen mens en werk. Dat bleek een schot in de roos!

Vervolgens heeft zij ruim 20 jaar organisaties geholpen met allerlei hr-vraagstukken. In eerste instantie betrof dit vooral employer branding en de werving en selectie van flexibel en vast personeel. In 2006 was zij nauw betrokkenen bij het opzetten van een executive search label binnen Randstad. De laatste 10 jaar vervulde zij diverse management- en directiefuncties en hielp ze organisaties niet alleen met de instroom van personeel, maar ook met zaken als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, opleidings- en boventalligheidsvraagstukken. Daarnaast heeft zij organisaties geadviseerd op het gebied van data gedreven recruitment.

Sinds september 2022 is Nicole verbonden aan Bureau Blaauw waar zij zich voornamelijk richt op de bemiddeling van hr-management- & directiefuncties en specialistische hr-functies.

“Het matchen van mens en werk is en blijft een grote passie van me, in de wetenschap dat werk voor veel mensen een belangrijke ‘geluksfactor’ is. Geen vacature en geen kandidaat is hetzelfde. Het maken van de ultieme match op dit niveau vraagt maatwerk én een goed netwerk. Die puzzel steeds weer opnieuw leggen, daar krijg ik energie van!”.

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Nicole hierop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06- 29 73 85 97 | Nicole Knoop op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.