Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Ingrid Brons

Ingrid Brons

Ingrid Brons heeft ruim 20 jaar ervaring binnen diverse hr-rollen. Zo was zij projectmanager voor diverse mobiliteitscentra, recruitment manager en directie-adviseur. Daarnaast is zij een gedreven arbeidsmarktcommunicatie adviseur.

Als consultant is zij sedert november 2018 aan Bureau Blaauw verbonden en vanaf eind 2020 als head of interim management.

Na jaren als éénpitter aan de slag te zijn geweest vind ik het interessant en uitdagend om met de collega’s van Bureau Blaauw samen te werken.

“Mijn visie is dat er voor elke uitdaging een oplossing is indien je op een creatieve en innovatieve manier kan denken en handelen. Op deze wijze benader ik ook het hr-search proces. De ideale kandidaat voor de vacature bestaat. Het voelt heerlijk als na een zoektocht die kandidaat uiteindelijk ook op zijn plek bij de opdrachtgever terecht komt.”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Ingrid hierop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Mobiel: 06-10 63 48 91 | Ingrid Brons op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.