Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Pascale Biergans

Pascale Biergans

Pascale begon bij een mediabureau en heeft daarna bij verschillende bedrijven, ook in de consultancy, ondersteunende functies gehad. Nu sinds oktober 2018 vult zij het team van Bureau Blaauw aan als Office Manager.

“In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van de ondersteuning gewaardeerd wordt. Professionaliteit en vriendelijkheid vind ik standaard. Ik vind het fijn om mijn collega’s te ontzorgen bij allerlei taken. Daarnaast neem ik de organisatie van events op mij, onderhoud ik de website, doe de financiën en regel verder alle facilitaire zaken. Kortom de spin-in-het-web hier op kantoor.”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Pascale hierop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Pascale Biergans op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.