Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Frank van Os

Frank van Os

Frank startte zijn loopbaan bij KPMG als Recruitment Consultant en heeft daarna in diverse hr-omgevingen geopereerd. Zo was hij verantwoordelijk voor recruitment en employer branding bij Shell en heeft hij bij TNT Group en PostNL recruitment marketing op de kaart gezet. Zo was hij onder andere de drijvende kracht achter de succesvolle aanpak en campagne waarmee PostNL succesvol jaarlijks dertigduizend parttime postmedewerkers wist aan te trekken.

Na een uitstap naar enkele rollen in B2B marketing en commercie is hij bij Bureau Blaauw terug bij zijn oude vakgebied. Zijn gecombineerde ervaring maakt hem een expert in het raken en bewegen van mensen en organisaties. Precies wat nodig is in executive search.

“Door mijn achtergrond weet ik dat de juiste mensen en organisaties aan elkaar verbinden mij heel veel voldoening geeft. Het hr-vakgebied als specialisme spreekt me bijzonder aan. Enorm enthousiast dat ik deel uitmaak van dit supertoffe team.

Mijn journalistieke en politicologie studieachtergrond onderstreept mijn natuurlijke nieuwsgierigheid en ik sta voor een flexibele en persoonlijke aanpak. Daarmee weet ik door te dringen tot wat een kandidaat drijft en organisaties nodig hebben.”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Frank hierop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 | Mobiel: 06-24 94 11 24 |Frank van Os op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.