Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Marit Middeldorp

Marit Middeldorp

Marit heeft 20 jaar ervaring in het hr- vak. Zo was zij head of hr bij Prénatal en Lidl en hr-director bij WE Fashion.

Vanuit haar interesse in organisatieontwikkeling en de wens te werken aan versterking van hr-organisaties besloot zij in 2019 het roer om te gooien en koos ervoor om bij Bureau Blaauw als senior executive consultant verder te gaan. Met haar overstap geeft zij een andere invulling aan de inhoud van het vak maar blijft bij de keuze voor het hr-vakgebied. Het past in haar ambitie om vakgenoten te begeleiden in hun loopbaan en te werken aan impactvolle hr-teams.

Marit past goed bij de visie die Bureau Blaauw heeft op exclusieve en intensieve samenwerking met opdrachtgevers, de bijzondere aandacht voor het persoonlijk contact en het tot stand brengen van de beste match. Zij is met haar kennis en achtergrond en natuurlijke interesse een uitstekende partner voor onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar senior hr-versterking.

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Marit hierop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-16 27 86 66 | Marit Middeldorp op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.