Onze expertise

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Onze expertise

We zijn er voor senior hr-functies, zowel vast als interim

Heb je uitgebreide ervaring in het hr-vak als generalist of als specialist en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving dan kan je bij ons terecht voor een goed gesprek. We spreken dagelijks professionals in uiteenlopende rollen en specialisaties. Een greep uit de posities en gebieden:

hr-directeur

talentmanagement

compensation & benefits

learning & development

talent acquisition

senior hr-businesspartner

hr-manager

arbeidsmarktcommunicatie

We zoeken ook die speld in de hooiberg

Sommige functies zijn gemakkelijker in te vullen dan andere. Wij vinden ook die ingewikkelde profielen uitdagend. Soms lukt het organisaties met eigen werving maar niet de juiste kandidaat te vinden. Wij adviseren dan graag over een succesvolle aanpak en samen met de opdrachtgever ontwerpen we een haalbaar profiel. Wij zijn dé specialist in de hr-markt om ook deze kandidaten te vinden.

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.