Waar Bureau Blaauw zich richt op het hoger segment van de HR-markt richt HR finders zich op HR-professionals die toe zijn aan hun 2e of 3e loopbaanstap. Aanstormend talent dus! In samenwerking met HR finders bedienen we daardoor de hele HR-markt en beschikken we over een hoge mate van expertise.

Junior HR professionals 
Of je nu een generalist zoekt: adviseurs of business partners. Of een aankomend talent op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment. Neem vrijblijvend contact op met HR finders.

Opdrachtgevers in heel Nederland
Wij werken voor bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, van groot en gevestigd tot klein en groeiend.

Ons netwerk en onze passie voor HR
We zijn voortdurend in gesprek met potentiële kandidaten. Alle consultants komen zelf uit het HR vak en zijn van de laatste ontwikkelingen binnen HR op de hoogte. Hierdoor kunnen we snel leveren én zijn we inhoudelijk sparringpartner voor je.

Wat kun je van ons verwachten?
Iedere opdracht vraagt een maatwerk aanpak. Voor elke opdracht zetten verschillende search instrumenten inzetten, zodat wij altijd in staat zijn om de juiste persoon voor de vacature te vinden. We zoeken gericht in onze kandidaten bestand die wij voor het grootste deel al persoonlijk kennen en zetten actief in op internet search. We plaatsen vacatures op de website van HR finders, Linkedin en andere social media kanalen.

Neem vrijblijvend contact op met HR finders.