Heb je een positie op HR executive niveau, dan zorgen wij ervoor dat de juiste man of vrouw op de juiste plek komt. Wij zijn ervaren HR professionals en hebben allemaal een inhoudelijke HR achtergrond. Dagelijks hebben we contact met senior HR executives, wij kennen onze doelgroep persoonlijk en jarenlang.

Sterk netwerk aan HR executives
Wij kennen de top van HR in Nederland. Of je een HR Directeur, een CHRO of een senior specialist op het gebied van Talentacquisition,- Compensation & Benefits – of Talentmanagement, zoekt, wij kennen de mensen.

Opdrachtgevers in heel Nederland
Wij werken voor bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, van groot en gevestigd tot klein en groeiend.

Ons netwerk en onze passie voor HR
Dagelijks zijn wij in gesprek met senior managers die zich (vaak latent) aan het orienteren zijn. Alle consultants zijn ervaren HR Professionals. Zij kennen de ontwikkelingen in de markt als geen ander. Hierdoor verbinden we opdrachtgevers met de beste kandidaten én zijn we een inhoudelijke sparringpartner.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij vervullen de opdracht bijna altijd (98%) succesvol door de grote omvang van ons warme netwerk. Voor iedere opdracht zetten wij verschillende search instrumenten in.

  • Bestandsearch: we zoeken gericht in onze kandidaten bestand met ruim 5000 HR executives die wij meestal al persoonlijk kennen
  • Netwerksearch: we leggen contact binnen het grote netwerk van Bureau Blaauw
  • Executive Search: we zoeken gericht bij relevante organisaties naar interessante kandidaten
  • Social Media search: we zetten in op internet search
  • Afhankelijk van de toegevoegde waarde bespreken we per vacature of we de functie op de website van Bureau Blaauw, Linkedin en andere social media kanalen plaatsen


Wat spreken we met elkaar af?

We gaan voor een langdurige en exclusieve samenwerking. We maken duidelijke afspraken over het searchproces, de termijn en de voorwaarden. Wij benaderen potentiële kandidaten zeer zorgvuldig met respect voor de relatie met de werkgever. Als werknemers van opdrachtgevers zich uit eigen beweging bij ons melden dan beschouwen we ze als sollicitant en kunnen ze in een procedure deelnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk referenties van onze opdrachtgevers