Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Saskia Bouter

Saskia Bouter

Nieuwsgierigheid en ontwikkeling lopen als een rode draad door de loopbaan van Saskia. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in hr, organisatieontwikkeling en algemeen management.

Saskia is van oorsprong bedrijfsjurist en is later geschoold als coach/counselor en bedrijfskundige.

Zij begon haar loopbaan bij professionele organisaties als PWC en IBM en heeft daarna als hr interim manager en directeur vele organisaties begeleid bij verandering en professionalisering, van grotere corporates als VolkerWessels, Pon, Achmea, Rituals en Mediq, tot NGO’s, familiebedrijven en stichtingen in vastgoed en cultuur.

Saskia is met haar brede kennis en achtergrond een stevige gesprekspartner voor opdrachtgevers.
Zij is van nature geïnteresseerd in organisaties en mensen en hun beweegredenen en houdt er van als dingen samenkomen en gaan swingen.
Ze kijkt altijd integraal naar een organisatie en bouwt graag met opdrachtgevers en kandidaten aan een perfecte match voor hr.

‘De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment, daar ga ik voor!’

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Saskia hierop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-26 65 83 11 | Saskia Bouter op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.