Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Janneke van der Stam

Janneke van der Stam

Janneke van der Stam is meer dan 20 jaar actief in het hr-werkveld. Een groot deel van die tijd vervulde zij functies bij Rabobank. Gestart als hr-businesspartner, daarna gespecialiseerd in werving en selectie, doorgestroomd naar een rol als manager bij Rabobank Learning Center en de laatste vier jaar actief geweest in de Executive Search en loopbaan- en outplacementbegeleiding.

Vanaf januari 2021 is Janneke voor een deel van haar tijd verbonden aan Bureau Blaauw.

“Executive Search is de specialisatie die mij past en hr is mijn vak. Ik spreek de taal, heb belangstelling voor vrijwel alle facetten van het mooie vakgebied en vind het enorm leuk en leerzaam om samen te werken met andere hr-deskundigen.

Het maatwerk dat bij executive search hoort, maakt het voor mij zo leuk. Op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor de vacature die een opdrachtgever al zo lang niet ingevuld krijgt …. Of die nog vertrouwelijk is: dat balanceren op het lijntje van kandidaten goed informeren en toch de beloofde vertrouwelijkheid richting de opdrachtgever in acht nemen. En als dat uiteindelijk resulteert in een tevreden opdrachtgever en een blije kandidaat, dan is mijn dag goed!”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Janneke hierop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06-1008 5008 | Janneke van der Stam op LinkedIn

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.