2022: Tijd voor een kijk vanuit een andere hoek op hr!

22 interviews verschenen afgelopen jaren in onze serie De Stijl van de hr-leider. Hierin werden hr-directeuren uit verschillende branches geïnterviewd door journalist Rik Rensen over hun visie en hun specifieke stijl van werken en leidinggeven. Vanaf juni 2022 bieden wij ons hr-netwerk een eerste deel van een nieuwe serie: HR door de bril van de CEO


De ‘branche switch’ van Erwin Broeders

Een overstap maken naar een heel andere branche. Brengt dat jou nieuwe inzichten als HR directeur en kan je met jouw ervaring nieuwe inzichten aan de organisatie toevoegen? Of is hr overal hr?

1ste 100 dagen van Bart Mom

Dat COVID-19 een grote impact heeft op ieders leefomstandigheden is een open deur. Maar hoe is het als je in de voorbije maanden aan een nieuwe baan bent begonnen? Hoe leer je dan je nieuwe werkomgeving kennen? Wat betekent dit voor je plannen en ambities? Wij gingen op onderzoek bij kandidaten die door Bureau Blaauw recent geplaatst zijn. Zij startten onder de COVID regels in een nieuwe functie. Hieronder de weerslag van het gesprek tussen René Ydema namens Bureau Blaauw en Bart Mom, Senior Adviseur Management en Leadership Development bij de Radboud Universiteit, hij  startte in april 2020 in deze functie.


Bekijk het archief