Interviews

Hoe is het als je recent aan een nieuwe baan bent begonnen? Hoe heb je de switch naar een nieuwe branche ervaren? Wat zijn jouw uitdagingen geweest en wat neem je hiervan mee in het vervolg van jouw carrière?

Wij gingen op onderzoek bij kandidaten die door Bureau Blaauw recent geplaatst zijn. Lees de mini interviews met collega’s uit het hr-netwerk.

https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2023/11/Nicoline-Tolhoek.jpg

HR-services volgens Nicoline Tolhoek

Optimaliseren van organisaties door hr-services en operaties, waarbij digitale transformatie, procesoptimalisatie en hr-data centraal staan.

Lees verder
https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2022/10/Erwin-1.jpg

De ‘branche switch’ van Erwin Broeders

21 augustus

Een overstap maken naar een heel andere branche. Brengt dat jou nieuwe inzichten als hr-directeur en kan je met jouw ervaring nieuwe inzichten aan de organisatie toevoegen? Of is hr overal hr?

Lees verder
https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2022/11/Bart-Mom-1024x1024-1.jpg

1ste 100 dagen van Bart Mom

Dat COVID-19 een grote impact heeft op ieders leefomstandigheden is een open deur. Maar hoe is het als je in de voorbije maanden aan een nieuwe baan bent begonnen? Hoe leer je dan je nieuwe werkomgeving kennen? Wat betekent dit voor je plannen en ambities? Wij gingen op onderzoek bij kandidaten die door Bureau Blaauw recent geplaatst zijn. Zij startten onder de COVID regels in een nieuwe functie. Hieronder de weerslag van het gesprek tussen René Ydema namens Bureau Blaauw en Bart Mom, Senior Adviseur Management en Leadership Development bij de Radboud Universiteit, hij  startte in april 2020 in deze functie.

Lees verder

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.