Interviews

In 2022 startten we met een nieuwe serie interviews over de visie van de CEO op de positie, de invloed en de toegevoegde waarde van hr binnen de organisatie. Dat de verschillen per organisatie groot zijn, dat wisten we. Maar hoe zit het precies en waarom?

Deze interviews worden in opdracht van Bureau Blaauw door journalist Rik Rensen opgetekend na een intensief een op een gesprek met de CEO. Rik maakte ook alle 22 interviews van onze serie De stijl van de hr-leider.

https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2022/10/Peter-Paul-Barth-2.jpg

Interview Peter Paul Barth (2022)

21 september

In deze eerste aflevering ondervroeg Rik Rensen, Peter Paul Barth, CEO van Klaverblad Verzekeringen over de veranderingen die zijn organisatie ondergaat. Welke pijn dat geeft en wat het de organisatie, de medewerkers en de klanten oplevert. Niets blijkt lastiger dan een grote cultuurverandering. Een hele goede hr-directeur is daarbij onontbeerlijk.

Lees verder

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.