Interviews

In 2022 startten we met een nieuwe serie interviews over de visie van de CEO op de positie, de invloed en de toegevoegde waarde van hr binnen de organisatie. Dat de verschillen per organisatie groot zijn, dat wisten we. Maar hoe zit het precies en waarom?

Deze interviews worden in opdracht van Bureau Blaauw door journalist Rik Rensen opgetekend na een intensief een op een gesprek met de CEO. Rik maakte ook alle 22 interviews van onze serie De stijl van de hr-leider.

https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2023/03/foto4-1.jpg

Interview Sandra van Halderen (2023)

29 maart 2023

Voor ons tweede interview in de reeks “HR door de bril van de CEO” spraken we uitgebreid met Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe, bekend van Loetje en Happy Italy. In dit interview vertelt Sandra over haar indrukwekkende carrière en haar visie op de horecawereld. Ze deelt hoe ze haar hr-achtergrond gebruikt als horeca CEO en bespreekt haar toekomstplannen. Dit interview biedt een mooie kijk in het leven van een succesvolle ondernemer en is waardevol leesvoer voor iedereen die geïnteresseerd is in de horeca, hr en ondernemen.

 

Lees verder
https://www.bureaublaauw.com/wp-content/uploads/2022/10/Peter-Paul-Barth-2.jpg

Interview Peter Paul Barth (2022)

21 september

In deze eerste aflevering ondervroeg Rik Rensen, Peter Paul Barth, CEO van Klaverblad Verzekeringen over de veranderingen die zijn organisatie ondergaat. Welke pijn dat geeft en wat het de organisatie, de medewerkers en de klanten oplevert. Niets blijkt lastiger dan een grote cultuurverandering. Een hele goede hr-directeur is daarbij onontbeerlijk.

Lees verder

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.