• Actueel

Uitreiking prijs van de Nieuwjaarsloterij

juli 2020

De prijs van de Nieuwjaarsloterij is uitgereikt. Germa Keuning die dit jaar de prijs verdiende ontving in juli haar collage-kunstwerk dat op maat werd gemaakt door Marjon Reiziger mfg-art.nl. Na een intensieve intake door Marjon met Germa over de drijfveren en persoonlijkheid van de winnares is Marjon aan de slag gegaan met haar collage. Ze gebruikt hiervoor altijd diverse kranten en tijdschriften, dit keer i.v.m. de afkomst van Germa ook de Leeuwarder Courant. Het resultaat was een op aluminium geprint, werk waarin de karakteristieken van de enthousiaste winnaar verbeeld is met de titel Ziel & Zakelijkheid. Germa Keuning is al jarenlang een goede bekende in het netwerk van Bureau Blaauw. De laatste jaren is zij werkzaam als HR directeur a.i. in de zorgwereld.

Corona proof

april 2020

Gelukkig kunnen we bij Bureau Blaauw weer gesprekken voeren zoals we dat zo graag doen. We nemen nog steeds goede video -interviews af, maar de persoonlijke ontmoeting blijkt toch voor iedereen essentieel te zijn. Met deze sierlijke plexiglas schermen komen we heel dicht bij onze kenmerkende stijl van werken om samen met kandidaten op zoek te gaan naar een passende loopbaanstap.

Nieuwjaarsloterij

februari 2020

Ook dit jaar heeft onze Nieuwjaarsloterij weer plaatsgevonden. Zowel klanten als kandidaten kunnen dingen naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar. Dit jaar viel Germa Keuning (werkzaam via Bureau Blaauw als interim HR Directeur bij de Zorgcirkel) in de prijzen. De kunstenares Marjon Reiziger zal voor haar een persoonlijk op maat gemaakte collage maken. De eerste stap nu is dat de winnaar en de kunstenares elkaar ontmoeten om het persoonlijke verhaal van Germa om te zetten in een mooie collage! “Ik ben super benieuwd naar het gesprek en het kunstwerk, wat een verrassing”, was de reactie van Germa.

Theatercollege Aukje Nauta

januari 2020

Om 7.30 uur vanochtend kwamen de HR directeuren die wij hadden uitgenodigd voor het “theatercollege” van Aukje Nauta bij ons aan. Na een kop koffie, een broodje en een netwerkgesprekje heeft Aukje ons meegenomen in het onderwerp Schaamteloos Leven en Werken. Aukje brengt echt theater maar laat heel serieus zien hoe je dichter bij je authentieke zelf komt door vrij(er) van schaamte te zijn. We hingen aan haar lippen en raakten er niet over uitgepraat tijdens de nazit.