Interimbijeenkomst ‘Haal meer uit je werkdag. Doe als een muzikant!’ met Nicolaas Duin

05 juni 2023

Interimbijeenkomst ‘Haal meer uit je werkdag. Doe als een muzikant!’ met Nicolaas Duin

De bijeenkomst voor hr-interimmers van Bureau Blaauw | HR Search & Interim werd door muzikaal spreker Nicolaas Duin op inspirerende wijze ingevuld. De locatie was dit keer het Muziek centrum voor de Omroep waar een prachtige Steinway vleugel klaarstond waarmee Nicolaas zijn inhoudelijke boodschap kracht bijzette. Op zijn enthousiaste manier bracht Nicolaas het hr-vak en muziek bij elkaar. Muziek draait om veel meer dan alleen het spelen van noten. En net zoals bij muzikanten draait het in het hr-vak om vaardigheden zoals goed luisteren, verbinden, structureren en natuurlijk ook om passie.
Om zijn verhaal en muzikale intermezzo’s kracht bij te zetten haalde Nicolaas ons uit onze comfortzone door ons – 3 stemmig- zelf een nummer te laten zingen. Hadden we dit van te voren geweten dan waren we wellicht niet op komen dagen. Maar nu we er eenmaal stonden, zongen we vol overgave en klonk het eigenlijk heel goed.
Na afloop hebben we heerlijk na kunnen praten en de kelen kunnen smeren met een drankje en hapje.

Foto gemaakt door Sander de Clippelaar

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.