Expositie van hr-manager Marion Schipper bij Bureau Blaauw

28 augustus 2021

Expositie van hr-manager Marion Schipper bij Bureau Blaauw

“Terug naar kantoor? Dan gaan we er iets aantrekkelijks van maken.”

Zo dachten wij over onze langzame terugkeer naar het gezamenlijke kantoor in Ouderkerk a/d Amstel. Van zichzelf al een prachtige industriële omgeving maar met de krachtige en dynamische kunstexpositie die hr-vakcollega Marion Schipper in ons gebouw heeft ingericht, geven we er een extra dimensie aan.

Marion is autodidact in het beoefenen van de schilderkunst, ze werkt heel intuïtief en maakt gebruik van dikke verf en veel verschillende kleuren. Abstracte en (vaak) grote doeken die vooral tot stand komen met behulp van het schildersmes en de handen van Marion. Behalve kunstenaar is Marion vooral ook hr-manager/businesspartner en coach duurzame inzetbaarheid.

Het is zeker niet de eerste mini-tentoonstelling in ons kantoor in de oude kruitmolen: eerder hadden we kunstexposities van hr- vakgenoten met onder meer beeldhouwwerk, collages, foto’s, sieraden, houtsnijwerk en glas. Wij genieten van de passies die naast het hr-vak bij mensen in ons netwerk leven. Ook daarover willen we het graag hebben in de talrijke gesprekken die we voeren met opdrachtgevers en kandidaten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk van Marion? (kopen mag ook) Je bent van harte welkom om bij Bureau Blaauw een kijkje te komen nemen.

De expositie is te zien tot januari 2022.

Bekijk hier meer werken van Marion Schipper.

 

 

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.