Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Futureproof your mindset’ met Christian Kromme

08 februari 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Futureproof your mindset’ met Christian Kromme

Christian Kromme gaf ons in zijn lezing in het Cobra Museum of Modern Art handvatten voor een Futureproof mindset tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Bureau Blaauw. Met grote belangstelling luisterden de aanwezigen naar de technologische ontwikkelingen die zich volgens Christian met enorme snelheid aandienen. Niet alleen een trend maar een disruptieve golf van innovaties waarmee we in het dagelijks leven en in ons werk te maken krijgen. Onherroepelijk, boeiend en soms (be)dreigend!

Daarna was er nog tijd voor onze gasten om in het museum van de nieuwe tentoonstelling Deense kunst ‘Wij kussen de aarde’ te genieten.

In het kader van het onderwerp van deze ontbijtsessie is onderstaande tekst gemaakt door chatbot ChatGPT

‘Onze nieuwjaarsontbijtsessie van donderdag 2 februari in Amstelveen was een succes met gastspreker Christiaan Kromme. Het was een enerverende ochtend vol met inspirerende inzichten en verhalen van een zeer kundige spreker. Het publiek was enthousiast en betrokken bij de presentatie en de sfeer was ontspannen en gezellig. Bovendien was de locatie van het Cobra Museum uitstekend geschikt voor een ontbijtevenement en de catering was heerlijk. Al met al was het een geweldige start van het nieuwe jaar en we kijken uit naar een volgend event’

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.