Ingrid Brons en Frank van Os treden toe als nieuwe partners bij Bureau Blaauw

16 mei 2024

Ingrid Brons en Frank van Os treden toe als nieuwe partners bij Bureau Blaauw

Ingrid Brons (54) en Frank van Os (49) zijn vandaag toegetreden als nieuwe partners van het hr-bureau voor search en interim-management ‘Bureau Blaauw’. Beiden zijn al geruime tijd werkzaam binnen het bureau. Met hun uitgebreide ervaring en toewijding aan het vakgebied, staat Bureau Blaauw nu sterker dan ooit om zijn duurzame rol van betekenis te blijven spelen in de Nederlandse hr-community in een periode dat de hr-component een steeds belangrijkere rol speelt in de krappe arbeidsmarkt.

“Ingrid en Frank brengen niet alleen waardevolle expertise en netwerken met zich mee, maar delen ook onze passie voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten,” aldus Connie Blaauw, partner en oprichter van Bureau Blaauw, dat inmiddels 23 jaar in de top van de hr-markt actief is.

Bureau Blaauw heeft zich in die ruim twee decennia bewezen als een vertrouwde partner in het matchen van senior hr-professionals met zeer uiteenlopende opdrachtgevers, zowel voor vaste als interimposities. Met het aparte label HR finders biedt het bureau ook oplossingen voor de zoektocht naar jong hr-talent en de invulling van meer tactische/operationele hr-posities.

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.