HR-directeurenontbijt ‘kansenongelijkheid met Milio van de Kamp’

16 november 2023

HR-directeurenontbijt ‘kansenongelijkheid met Milio van de Kamp’

Kansenongelijkheid wordt vaak bedolven onder een deken van goede intenties, zo stelde Milio van de Kamp in zijn 35 minuten durende persoonlijke verhaal tijdens het hr-directeurenontbijt van Bureau Blaauw en HR finders. In de zaal was het muisstil.

Het is Milio gelukt om de lange route met vier tussenstappen vanaf vmbo-k tot en met de universiteit te bewandelen.  Veel mensen die net als Milio uit een lagere sociale klasse komen, lukt dat niet. De hindernissen zijn voor hen te groot, de steun en het (zelf)vertrouwen om door te zetten te klein. Afgelopen woensdag ontvingen wij op ons hr-directeurenontbijt een groot aantal geïnteresseerden in het prachtige Museum Jan. Zij kwamen om het verhaal van Milio te horen over kansenongelijkheid. Na afloop ging Milio in gesprek met de aanwezigen over diversiteit, kansenongelijkheid, de bias die iedereen meeneemt in het kijken naar de wereld en mensen en over de rol van hr hierin. We kijken terug op een mooie en bezielde bijeenkomst.

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.