Marit Middeldorp
Marit Middeldorp

Marit Middeldorp

Per 1 oktober is Marit Middeldorp begonnen als Consultant HR executive search bij Bureau Blaauw. Tot voor kort was zij HR Director bij WE Fashion. In 1999 is zij gestart in het HR vak bij de Bijenkorf en heeft vervolgens verschillende eindverantwoordelijke HR rollen vervuld bij Prénatal en vanaf 2012 bij Lidl Nederland. Misschien ken je haar al vanuit je eigen netwerk.

Met haar overstap naar ons bureau geeft zij een andere invulling aan de inhoud van het vak maar blijft bij de keuze voor het HR vakgebied. Het past in haar ambitie om vakgenoten te begeleiden in hun loopbaan en bij haar interesse in organisatie ontwikkeling en de versterking van HR organisaties.

Marit past goed bij de visie die Bureau Blaauw heeft op exclusieve en intensieve samenwerking met opdrachtgevers, de bijzondere aandacht voor het persoonlijk contact en het tot stand brengen van de beste match. Zij is met haar kennis en achtergrond en natuurlijke interesse een uitstekende partner voor onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar senior HR versterking.

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Marit daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Marit Middeldorp op LinkedIn