Janneke van der Stam
Janneke van der Stam

Janneke van der Stam

Janneke van der Stam is meer dan 20 jaar actief in het HR werkveld. Een groot deel van die tijd vervulde zij functies bij Rabobank. Gestart als HR Business Partner, daarna gespecialiseerd in werving en selectie, doorgestroomd naar een rol als manager bij Rabobank Learning Center en de laatste vier jaar actief geweest in de Executive Search en loopbaan- en outplacementbegeleiding.

Vanaf januari 2021 is Janneke voor een deel van haar tijd verbonden aan Bureau Blaauw.

“Executive Search is de specialisatie die mij past en HR is mijn vak. Ik spreek de taal, heb belangstelling voor vrijwel alle facetten van het mooie vakgebied en vind het enorm leuk en leerzaam om samen te werken met andere HR deskundigen.”

Het maatwerk dat bij executive search hoort, maakt het voor mij zo leuk. Op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor de vacature die een opdrachtgever al zo lang niet ingevuld krijgt …. Of die nog vertrouwelijk is: dat balanceren op het lijntje van kandidaten goed informeren en toch de beloofde vertrouwelijkheid richting de opdrachtgever in acht nemen. En als dat uiteindelijk resulteert in een tevreden opdrachtgever en een blije kandidaat, dan is mijn dag goed!

Aan alle collega’s legden we een aantal dilemma’s voor: lees hier hoe Janneke daarop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Janneke van der Stam op LinkedIn

jvanderstam@bureaublaauw.com