Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Brigitte de Gier

Brigitte de Gier

Brigitte heeft ruim 25 jaar ervaring in de werving & selectie. Na haar studie Bestuurskunde is ze het organisatiadviesvak in gegaan om zich later te specialiseren in de werving & selectie en executive search.

Aan de bureauzijde heeft zij ruime ervaring met werving en selectie voor profit en non-profit organisaties. Corporate recruitment ervaring bij  ondermeer Akzo Nobel, Unilever en Rijkswaterstaat.

Voor diverse opdrachtgevers heeft zij recruitmentprojecten uitgevoerd gericht op het ontwikkelen van een recruitmentstrategie en het inrichten van de bijbehorende processen, systemen, beleid, budget, opleiden recruitmentteam en algehele positionering van recruitment.

Op gebied van hr-projecten uitgevoerd m.b.t. employee lifecycle en diversiteit & inclusie.

Als persoon zoekt zij de verbinding en is ze vakinhoudelijk een sparringpartner voor zowel kandidaat als opdrachtgever, met een brede blik op het vak.

“Ik krijg altijd veel energie van de perfecte match!”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Brigitte hierop reageerde.

Kantoor: 020-472 3908 | Mobiel: 06- 5204 1784 | Brigitte de Gier op Linkedin

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.