Over Ons

Samen zijn we beter: met elkaar als team, met onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De consultants van Bureau Blaauw hebben allemaal de ambitie om een duurzame match tot stand te brengen. In het belang van de opdrachtgever, de kandidaat én van ons.

Arianne Selderslaghs

Arianne Selderslaghs

Arianne heeft 17 jaar bij een consultancy bureau gewerkt als directiesecretaresse, aansluitend nog 6 jaar bij een non-profitorganisatie als secretaresse/projectondersteuner en is sinds november 2021 voor zichzelf begonnen. Sinds april 2022 versterkt zij het Office Managent team van Bureau Blaauw als Office Manager/Searcher.

“Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn en mijn collega’s te ontzorgen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kwaliteit van de ondersteuning hoog is en dat alles foutloos verzonden wordt. Naast de ondersteunende werkzaamheden, organiseer ik ook graag events voor onze klanten en/of kandidaten. Als searcher vind ik het een uitdaging de juiste kandidaten bij de vacatures te vinden.”

Aan alle collega’s van Bureau Blaauw legden we een aantal dilemma’s voor, zowel zakelijk als privé. Lees hier hoe Arianne hierop reageerde.

Kantoor: 020 472 39 08 |Arianne op Linkedin

Terug

Gesprek over je loopbaan?

Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de hr-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Maak een afspraak via onderstaande link.