Interim HR

Interim HR

Heeft u tijdelijk een HR-professional nodig vanwege een reorganisatie, herstructurering, een project, vervanging wegens ziekte of een sabbatical verlof? Bureau Blaauw werkt met een select netwerk van preferred HR-professionals.

Interim HR-manager
Ons netwerk van interim HR managers bestaat uit ondernemende en zelfstandige vakmensen op senior niveau, zowel allround als gespecialiseerd, met veel ervaring en een bewezen trackrecord.

Interim HR: snel en transparant

We investeren in persoonlijk contact en een intensieve samenwerking met de interimmers. Daardoor weten we wat ze in huis hebben, wat hun kracht en specialisatie is.

Door middel van een intake brengen we het door u gewenste profiel in kaart. Binnen twee werkdagen ontvangt u 2 tot 3 profielen uit een geselecteerde pool van kandidaten die we kennen en waar we vaak al eigen ervaring mee hebben. Daarnaast geven wij de bijbehorende tarieven op voorhand aan. Dat is helder en transparant.

Kort na uw gesprekken met de voorgedragen kandidaten, kan de kandidaat van uw keuze bij u aan het werk zijn. Ook na plaatsing kunt u erop rekenen dat we de samenwerking begeleiden.

Siward
E-mail: sfokkelman@bureaublaauw.com