• Op zoek naar een senior HR-professional?

Zoek je iemand met veel ervaring in het HR-vak, dan kan je die het beste laten bemiddelen door consultants die het HR-vak zelf ook verstaan én die een enorm netwerk hebben. Met ons maatwerk en proven track record kun je rekenen op een succesvolle plaatsing.

Kandidaten met met ruime HR ervaring
Of je nu een generalist zoekt: senior adviseurs, business partners, managers en HR-directeuren. Of een specialist op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement of Recruitment.

Opdrachtgevers in heel Nederland
Wij werken voor bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, van groot en gevestigd tot klein en groeiend.

Ons netwerk en onze passie voor HR
We zijn voortdurend in gesprek met potentiële kandidaten. Bovendien zijn we zelf van de laatste trends binnen HR op de hoogte. Hierdoor kunnen we snel leveren én zijn we inhoudelijk sparringpartner voor je.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Iedere opdracht is uniek en verdient een zorgvuldige aanpak.
  • We gaan voor een langdurige en exclusieve samenwerking.
  • Ook voor het zoeken naar die ene speld in de hooiberg kun je ons inschakelen.
  • We maken duidelijke afspraken over het searchproces, de termijn en de voorwaarde.
  • Wij benaderen geen medewerkers binnen de afdeling van onze opdrachtgevers actief tot tenminste één jaar nadat een kandidaat door Bureau Blaauw op die afdeling is geplaatst.
  • Als werknemers van opdrachtgevers zich uit eigen beweging bij ons melden dan beschouwen we ze als sollicitant en kunnen ze in procedure opnemen.Heb je een HR vacature?

Zoek je een interimmer?

Voor startende HR-professionals tot en met de derde loopbaanstap kun je terecht bij HR Finders