• Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Als opdrachtgever wilt u de juiste kandidaat voor uw vacature. Een kandidaat die past bij uw organisatie en die voldoet aan uw kwaliteitsnormen. Bureau Blaauw begrijpt naar welke kandidaat u op zoek bent. We kennen het vakgebied en de arbeidsmarkt. In samenspel met u gaan we voor de beste match.

Onze werkwijze
Een uitgebreid intakegesprek geeft ons zicht op de functie, de organisatie en het type mens waar u naar op zoek bent. Samen met u bepalen we de vereiste competenties van de kandidaat. Een goede en exclusieve samenwerking is hierbij essentieel. Commitment is de sleutel tot succes.

Is het profiel helder, dan gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Via ons netwerk, door direct search en communicatie op social media platforms stellen wij de eerste longlist van potentiele kandidaten op. Na persoonlijke gesprekken met kandidaten komen wij met een shortlist van passende kandidaten die wij aan u voorstellen. U maakt de keuze. Wij begeleiden en evalueren de procedure zorgvuldig. Tot het eind en de afronding door aanbieding aan uw favoriete kandidaat.

Onze opdrachtgevers

Bureau Blaauw werkt voor grote corporate organisaties, middelgrote bedrijven en startups. Maar ook rekenen wij veel organisaties in de semi-publieke sector tot onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld in de zorg of onderwijs en onderzoek.