• Opdrachtgevers

Bij Bureau Blaauw ben je aan het goede adres om jouw senior HR vacature professioneel in te vullen. Je maakt gebruik van het grote netwerk van HR directeuren, – managers en – business partners waarmee wij vaak al heel veel jaren een relatie hebben opgebouwd. Wij weten wie beschikbaar is maar ook wie nog niet actief rondkijkt voor een volgende stap maar daar wel langzaam aan toe is. Interessant toch, juist die latent zoekende kandidaten, die een mooie positie hebben en veel meenemen bij een vervolgstap. Onze consultants spreken op vakinhoudelijk niveau met HR professionals door hun eigen HR achtergrond. Je kunt bij ons terecht voor vragen over vaste en ook over interimposities.

Heb je een HR vacature?
Of je nu een generalist zoekt: HR Director/CHRO, senior business partner of manager. Of een specialist op het gebied van Learning & Development, Compensation & Benefits, Talentmanagement, Organisatieontwikkeling of Recruitment. Kijk voor meer informatie op HR executive, senior HR professional of interim
Ben je op zoek naar een jong professional die toe is aan een 2e of 3e stap in het HR vak, kijk dan eens bij HR Finders.
We hebben een groot portfolio aan succesvol afgesloten opdrachten. Bekijk een selectie aan referenties van onze opdrachtgevers.

Opdrachten door heel Nederland in verschillende branches
Wij werken door heel Nederland en vervullen opdrachten voor bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening en (semi) publieke organisaties, van groot en gevestigd tot klein en groeiend.

Geen vacature, maar wel even sparren?
Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is, kun je contact met ons opnemen. Vanuit onze inhoudelijke HR ervaring denken we graag mee over de mogelijke opbouw van impactvolle HR afdeling of het inhoudelijke profiel dat nodig is op een bepaalde positie. Bel ons of neem contact op via info@bureaublaauw.com. Wij denken graag en vrijblijvend met je mee. En als wij je zelf niet verder kunnen helpen brengen we je graag met iemand in contact die dat wel kan. Zo hebben we ook een netwerk van professionele coaches om ons heen, met verschillende kwaliteiten maar altijd ervaren en gecertificeerd.