Interim HR

Interim HR

Een interim-opdracht via Bureau Blaauw. Is dat iets voor jou?

Wie zijn wij?
Wij vormen een team van gedreven consultants met  veel expertise in het tot stand brengen van de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door oprechte interesse en een open, eerlijke samenwerking. Wij zoeken graag naar nieuwe mogelijkheden die goed aansluiten op jouw professionele doelstellingen.

Waarom kies je voor ons?
Wij bieden interessante en uitdagende interim HR-opdrachten, in tal van sectoren, profit en non-profit. Bij middelgrote of grote organisaties en in alle denkbare branches. Als interim HR-professional word je ingezet om een periode te overbruggen of bij projecten en programma’s die om externe capaciteit, kennis en ervaring vragen. Gedurende onze samenwerking houdt Bureau Blaauw regelmatig contact met jou als professional en de opdrachtgever.

Wij investeren graag in persoonlijk contact. Ook op momenten dat er geen opdracht beschikbaar is. Daardoor weten we wat jij in huis hebt en wat je kracht en specialisatie zijn. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk wordt continue aangevuld met interim HR-professionals die wij leren kennen. Naast het persoonlijke contact organiseren we thema- en netwerkbijeenkomsten.

Wie ben jij?
Je bent een interim HR-professional (ZZP) met ruime ervaring en een solide track record. Je bent toe aan een volgend project of tijdelijke opdracht. Je overziet situaties snel en ziet kansen. Je bent vakkundig en biedt toegevoegde waarde. Je kunt snel aarden, bent sensitief en communicatief sterk. Bovendien heb je het vermogen jezelf overbodig te maken.

Kortom:
– Je bent een allround of gespecialiseerd HR-professional
– Je past je snel aan veranderende omstandigheden aan
– Je hebt ervaring opgedaan in een professionele HR-omgeving
– Je hebt ervaring in afdeling-, verander- en/of projectmanagement
– Je kan in korte tijd successen/resultaten boeken
– Je toont je onafhankelijk
– Je weet snel “hoe de hazen lopen”

Neem contact met ons op!
Spreekt bovenstaande je aan en kun je je vinden in het profiel? Neem dan contact met ons op en wellicht treffen we elkaar binnenkort al op ons kantoor in Ouderkerk aan de Amstel.

Siward
E-mail: sfokkelman@bureaublaauw.com