HR Search

HR Search

Bureau Blaauw heeft een uitgebreid zakelijk netwerk dat interessante werkgevers omvat.
Heeft u ruime relevante HR werkervaring en op zoek naar een volgende horizontale of verticale loopbaanstap? Wilt u uw ambities waarmaken en uw talenten volop benutten? Bureau Blaauw wil graag in gesprek zijn met resultaatgerichte HR-professionals  die weten hoe je veranderingen in gang zet en anderen inspireert.

Voor moderne en ervaren HR-adviseurs, -managers, HR-directeuren en HR-specialisten zijn wij een goede sparringpartner. We hebben verstand van zaken en een groot netwerk. We laten ons graag uitdagen om met u mee te denken over de volgende stap in uw carrière. Een stap die past bij uw ambitie en mogelijkheden.

Een open sollicitatie kunt u sturen via deze link. (Graag een korte toelichting en recent cv toevoegen)

Eerlijk en integer

Nadat u zich heeft ingeschreven stemmen wij eerst telefonisch uw wensen en verwachtingen af. Eventueel nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Wanneer zich een concrete functie aandient, vindt een verdiepend gesprek plaats met een ervaren consultant van Bureau Blaauw. Een uitgebreid functieprofiel met de specificaties die door ons samen met de opdrachtgever zijn opgesteld vormt de basis van de informatie. Kandidaten ervaren ons als een eerlijke, integere en persoonlijke gesprekspartner.

Breed HR-werkveld
Bureau Blaauw bemiddelt voor functies zoals HR-directeur, HR-manager, senior HR-adviseur en HR-businesspartner. Maar ook voor HR-specialisten op het gebied van o.m. Compensation & Benefits, Talentacquisition/Recruitment, Learning & Development, Talentmanagement en Arbeidsmarktcommunicatie.

Werkwijze

Na een eerste oriënterend contact met ons nemen we, binnen veertien dagen na ontvangst van uw CV, telefonisch contact met u op. We willen graag weten wie u bent, wat u in huis heeft of nog wilt ontwikkelen. Dat legt de basis voor een geslaagde match. Tijdens een concreet sollicitatietraject begeleiden we u actief gedurende het hele proces. Tot en met het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Ook na plaatsing blijven we betrokken en volgen u bij uw nieuwe werkgever.

Ook zonder concrete vacature brengen we, als we daarvoor kans zien,  regelmatig kandidaten met hun favoriete werkgever in contact. Introducties waaruit soms een mooie samenwerking voortkomt.

De opdrachtgevers
Bureau Blaauw werkt voor grote corporate organisaties, middelgrote bedrijven en startups. Maar ook rekenen wij veel organisaties in de semi-publieke sector tot onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld in de zorg of onderwijs en onderzoek. Doordat wij doorgaans in exclusieve samenwerking met onze opdrachtgever samenwerken aan het vinden van de juiste kandidaat, kunnen wij ook open zijn over de identiteit van de organisatie waarvoor wij werken.