• Kandidaten

Welkom bij Bureau Blaauw. Wij zijn altijd op zoek naar zeer ervaren HR-professionals: mensen die het allround HR-vak beheersen: van senior HR-adviseur of Business Partner tot HR-directeur. Maar ook komen we graag in contact met vakspecialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van Recruitment en Talentmanagement tot Learning & Development of Compensation & Benefits.

We hebben diverse HR vacatures
Voor professionals met ruime HR ervaring die een relevante studie op HBO- of universitair niveau hebben afgerond, hebben we interessante vacatures. Bekijk hier hoe de sollicitatieprocedure verloopt. En wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een 2e of 3e stap in het HR vak, kijk dan eens bij HR finders.

We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers met mooie interim-opdrachten. We kijken graag of er een opdracht is die goed bij je past. Neem eens contact op met Ingrid Brons (ibrons@bureaublaauw.com).

Een gesprek over je loopbaan?
Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Stuur ons een open sollicitatie via deze link. Voeg daarbij een korte toelichting en recent cv toe.