• Kandidaten

Welkom bij Bureau Blaauw. Wij zijn altijd op zoek naar zeer ervaren HR-professionals. We zoeken mensen die allround het HR-vak beheersen: van HR-adviseur of Business Partner tot HR-directeur. En we zoeken vakspecialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van Recruitment en Talentmanagement tot Learning & Development of Compensation & Benefits.

Op zoek naar een andere HR-functie?
Voor professionals met ruime HR ervaring die een relevante studie op HBO- of universitair niveau hebben afgerond, hebben we interessante vacatures. Bekijk hier hoe de sollicitatieprocedure verloopt. En wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Ben je op zoek naar een 2e of 3e stap in het HR vak, kijk dan eens bij HR Finders.

We hebben een groot netwerk van opdrachtgevers met mooie interim-opdrachten. We kijken graag of er een opdracht is die goed bij je past. Neem eens contact op met Siward Fokkelman.

Een gesprek over je loopbaan?
Ook als er geen concrete vacature beschikbaar is leren we je graag kennen. We denken vanuit onze kennis van de HR-markt mee over de mogelijkheden voor jouw carrière. Bel ons of stuur een open sollicitatie via deze link. Voeg daarbij een korte toelichting en recent cv toe.