Ook HR Executive Coaching maakt deel uit van onze dienstverlening. Niet alleen als je start in een nieuwe HR rol kan coaching van toegevoegde waarde zijn, maar ook in jouw huidige rol als HR Directeur/CHRO kun je tegen persoonlijke (of zakelijke) vraagstukken en uitdagingen aanlopen. Het is fijn als je een gesprekspartner hebt die zelf uit het HR vak komt met wie je kunt sparren of reflecteren over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Executive Coaching
De uitdagingen waar je als HR directeur voor staat zijn vaak groot. Tijdens de coaching bepalen de coach en de HR executive met elkaar waar het gesprek over gaat. Een Executive Coach biedt je de mogelijkheid om jouw persoonlijke en professionele leiderschap te versterken, rekening houdend met de complexiteit van de organisatie, de vraagstukken die er liggen en de krachtenvelden die er zijn.

Inhoud op maat
De inhoud van de gesprekken is volledig afgestemd op jouw vraag/uitdaging.
Bijvoorbeeld:

  • Hoe ga ik om met een veranderende omgeving en veranderende krachtenvelden?
  • Hoe doorbreek ik mijn eigen patronen?
  • Hoe creĆ«er ik commitment bij mijn stakeholders (directieteam, Raad van Bestuur en het senior management, medezeggenschap, externen)?
  • Hoe bereid ik mij voor op een promotie naar een nieuwe, zwaardere rol (binnen of buiten de organisatie) die weer andere eisen aan mijn leiderschap stelt?


HR Executive Coaches die zelf uit het HR vak komen
Bureau Blaauw werkt nauw samen met zelfstandig werkende HR Executive Coaches die zelf ruime ervaring hebben als HR Directeur/CHRO binnen verschillende organisaties. Zij weten dan ook precies wat nodig is om vanuit deze rol toegevoegde waarde te leveren voor de organisatie. Allemaal hebben ze ruime ervaring als Executive Coach en zijn gecertificeerd bij EMCC of ICF en/of NOBCO. Wij brengen je in contact met coaches die het HR vak echt verstaan. Maak kennis met onze coaches.

Een gesprek over Executive Coaching
Geen opdrachtgever of kandidaat van Bureau Blaauw en je wilt toch gebruik maken van Executive coaching? Dan kan. Neem contact op met Connie Blaauw (cblaauw@bureaublaauw.com) of Marit Middeldorp (mmiddeldorp@bureaublaauw.com).