• Coaching

Hoe kan ik als HR Directeur/CHRO mijn persoonlijke impact en effectiviteit vergroten? Hoe ga ik om met krachtenvelden binnen de organisatie? Hoe maak ik een effectieve start in mijn nieuwe (zwaardere) rol die weer andere eisen stelt aan mijn leiderschapskwaliteiten.
Bureau Blaauw werkt nauw samen met een netwerk van HR Executive Coaches die je graag helpen bij deze en andere vraagstukken.

Investeren in jouw persoonlijke vraagstuk
De positionering van HR binnen organisaties en een waardevolle landing van HR directeuren in een (nieuwe) werkomgeving zijn dagelijks gespreksonderwerpen tussen onze consultants en onze opdrachtgevers en kandidaten. De persoonlijke- en zakelijke vraagstukken die op het bord van de HR directeur liggen begrijpen wij als geen ander.
Daarom bieden we naast Executive Search, ook Executive Coaching en Onboarding Coaching aan.

HR Executive Coaches
Vanuit ons HR netwerk hebben we een aantal HR Executive Coaches uitgenodigd waarmee we graag samenwerken. En zij met ons. Deze coaches sluiten naadloos aan op onze hoge kwaliteitseisen. Zij zijn gecertificeerd en hebben voldoende vlieguren in het coachvak. Maar ook hebben zij allen een achtergrond als HR Directeur/CHRO. Daardoor weten zij als geen ander wat deze rol inhoudt en wat ervoor nodig is om echt het verschil te maken. Maak kennis met onze coaches.

Vrijblijvend in gesprek met één van onze coaches?
Geen opdrachtgever of kandidaat van Bureau Blaauw en je wilt toch graag in gesprek met één van onze coaches? Dat kan. Neem contact met op met Connie Blaauw (cblaauw@bureaublaauw.com) of Marit Middeldorp (mmiddeldorp@bureaublaauw.com).